Ny leverans i dag

2022-01-18

Underbart blå och molnfri himmel och solen värmde så skönt. Det var endast 11 plus tidigt på förmiddagen och bara en svag vind. Men som vanligt blev det varmare senare på dagen och jag tror att det i solen var närmare 20 plus. Det var härligt att kunna vara ute i dag och det blev några promenader i närområdet. Det går inte fort men vad gör det för jag har inte bråttom.

I dag så kom det andra paketet som vi väntade på (skulle komma på fredag men det gjorde inget att det kom i dag). Jag gick upp till receptionen och hämtade det. Innehållet stämde med vad jag hade beställt och detta var till Hasse. Han var nöjd med innehållet och det var ju bra.

I kväll så åt vi hamburgare med råstek välkryddad potatis, stekt ägg och inlagd gurka. Smakade alldeles utmärkt.

Dagen har varit lugn som vanligt och vi är glada för att det är soligt även om det inte är så varmt. Ska bli soligt i morgon också vilket vi gillar.

3 reaktioner till “Ny leverans i dag”

  1. Ja visst är det.
    Det är ju ungefär som vi har det.
    Vad jag kan sakna en skön brasa vilket vi hade när vi bodde i villan i Viskafors. Vi flyttade därifrån 2007 men minnen finns ju så klart kvar.

  2. Bara trevligt att beställda varor kommer tidigare än aviserat, bättre än senare.
    Skönt i solen men när den går ner är det förbaskat kallt +8 nu vid 20.00 och det var inte skönt. Men hundarna ville ut. JR har satt en skön brasa i spisen så jag blir varm fort.

    Ha det så bra !!!!

Kommentarer inaktiverade.