Alla dessa tester?

2022-01-14

Även den gågna natten var rätt så kylslagen. På morgonen när jag var uppe vid halvåtta så var det bara 8 plus ute och rätt så kallt även inne. Jag valde att gå upp till min fortfarande lite varma säng igen. Det kändes helt rätt tyckte jag att ligga kvar i sängvärme någon timme till. Somnade om igen och det var bara så härligt.

När jag sedan valde att lämna sängvärmen hade det blivit någon grad varmare både ute och inne.

Men det blev en tröja under favoritvästen (har bara en) i dag så jag frös inte. Möjligen lite kall om händerna! Nu var det 10 plus och en del varmare i solen.

Blev under dagen något varmare när solen steg högre upp på himlen. Men eftersom det var växlande molnighet så växlade temeraturen en del. Men vi tyckte i alla fall att det var rätt så bra väder idag ändå trots vi inte tyckte att det var så skönt att vara ute.

Information om Covid-19 dräller det av. Men inte är informationen lika och inte heller dom olika rekommendatiotioner som nu florerar verkar att stämma. För att inte tala om alla förbud. Undrar vem som kan hålla reda på allt i den l den djungel av restriktioner och förbud som nu finns. Tror tyvärr att inte myndigheterna har koll på vad som har beslutats om och det är ju väldigt beklagligt. Verkar som att det mesta bara är en lekstuga för dom myndigheter som håller på med att bestämma vad vi invånnare ska få göra eller helst inte få göra.

Vi gör som vi har gjort nu i drygt två års tid. Vi håller oss för oss själva och umgås inte med andra utom möjligen utomhus och då med munskydd på. Dessutom så handlar vi mycket sällan och det blir med till 7 till 10 dagars mellanrum nu. Helst längre om det går.

Men väldigt många blir ju inte speciellt sjuka. Lite snuva och hosta är väl inget att bekymra sig över. Undrar verkligen om dessa tester är så himla bra. Tror det är något som verkligen är fel här. Kan det vara ännu en gäng pengarna som styr? Skulle inte alls förvåna mig! Några tjänar väldigt mycket pengar på denna pandemi?

Alla tester och prover och vaccinationer som nu staten bekostar är ju inte gratis . Allt betalar vi ju själva genom våra skatter men det måste väl alla begripa eller?

4 reaktioner till “Alla dessa tester?”

  1. I Sverige är det helt gratis och folk testar sig väldigt mycket. Ja, gratis och gratis, betalas så klart genom våra skatter och pålagor.

 1. Tur vi bor i Frankrike där både tester och vaccin är gratis. Man tänker på folkhälsan vilket känns bra.
  Här var det +15 idag och så underbart skönt ute. Men snömögel i gräset på morgonen.
  Hade en superfin vipplardag idag.

  Ha det så bra !!!

  1. Men alla tester och vaccinationer är ju faktiskt gratis i Sverige och för övrigt i hela EU. Jag tror faktiskt det gäller i hela världen.

Kommentarer inaktiverade.