Gasolvarning och internetköp

2021-01-13

Efter en väldigt kylslagen natt med endast 10 plusgrader så följdes det av en rätt så kall morgon. Men solen lyste välvilligt ner över oss och värmen steg sakta men säkert under dagen. Blev faktiskt uppemot 16 plus i skuggan men det hade nu kommit en något sval vind. Så klart var det en hel del varmare i solen.

På morgonen så kom vår ”tyska granne” och knackade på hos oss. Jag öppnade och han sa något om att det luktar gasol här och det kom antingen från vår bil eller ifrån vår franska grannes bil. Han fru sprang runt och ropade och skrek och viftade hejvilt med både armar och ben. Hon verkade smått hysterisk! Men efter en stund så lugnade hon ner sig. Vi flög inte i luften vilket hon troligen trodde att vi skulle göra.

Hasse gick ut och kollade våra tuber och där fanns det minsann inget läckage. Han har en sån där spray för att kolla om det inte är tätt. Men det var tätt.

Jag gick ut lite senare och visst fanns det en lite märkligt lukt här men den har jag känt en del gånger tidigare och det är inte gasollukt.

Tyckte att jag ville fylla på med lite underkläder till oss. Det kan man ju aldrig få för mycket av anser jag. Bestämde mig för att prova att handla hos Amazon.pt. Efter en del sökande så hittade jag vad jag ville ha och klickade i för att köpa. Det gick utan problem. Men sedan så blev det lite besvärligare!

Jag ville ju få hit varorna till Peniche. Och det var inte helt lätt att få dom att fatta det. Eller är det jag som fattar trögt. Men hur som helst lyckades jag att få in en leveransadress och en fakturaadress. Sedan så skulle dom ha in en massa andra uppgifter också. Mitt passnummer och ett foto av mitt pass för tullkontroll. Plus en hel del till.

Men min beställning gick igenom och fick ett mejl om det. Nu är det bara att vänta och hoppas att det fungerar. Leverns i slutet av januari. Och att jag får det som jag har beställt! Har läst om dom som fått något helt annat!

I kväll var jag så sugen på pannkakor och därför blev det sådana. Smakade så gott och så har vi några kvar tills i morgon. Så himla gott att äta kalla eller värma på lite, vilket man vill. Jag läste någonstans att vederbörande gillade att rulla in en kall pannkaka i strösocker och det var bland det bästa hon visste. Ska jag prova i morgon! Låter gott!

4 reaktioner till “Gasolvarning och internetköp”

 1. JR tränar på att göra goda pannkakor och det är nära nu.
  Det är alltid lite spännande att se om man lyckas få en leverans och lika spännande att vänta på vad man får eller när.
  Väntar på att beställa nästa sak för oss som ska bli en ny sovrumsmatta.

  Ha det så bra !!!

 2. Ja otäckt med gasolläckage,men tur det känns på lukten!
  Då är det bra med sprayen för att kolla upp sitt eget iaf.
  Då man var liten då åt jag ofta morsans goda pannkakor
  med bara lite socker emellan kalla,jättegott var det!
  Men nu har man ju dragit ner på sockret för o va nyttig 🙂

  Ha det gott på nya året…

  1. Gasol ska man vara försiktig med.
   Man kan ju bara ta lite socker.
   Ni får också ha det så bra.

Kommentarer inaktiverade.