God mat

2022-01-08

I natt var det kallt ute, endast 10 plus så vi hade det rätt så svalt även inne i husbilen. Vår lilla fläkt hada lagt av någon gång i natt så när jag gick upp en sväng vid femtiden så hade den tagit en paus. Hur lång vet jag inte men det var bara 16 plus inne då. Satte igång den igen så klart. Men vi sover så gott när det är svalt inne för vi har det så bra under våra täcken bak i våra sängar.

I morse var det ingen blåst och solen lyste välviligt ner över oss. Tyvärr så var det rätt så kallt hela dagen. Det blev bara omkring 15 plus trots att det var sol.

I dag så körde ”grannen” iväg och nu så kunde vi åter ha fri sikt över ställplatsen. Känns lite luftigare tycker vi.

Men vi har ju alltid fri utsikt mot in/ut farten där vi har koll på husbilar som kommer hit och vilka som åker härifrån.

Där har vi även koll på vilka som som promenerar ut och in här. I dag så var det väldigt många som gick ut och sedan in här. Då hade dom flesta väldigt fulla kassar och ryggsäckar med sig. Tror att dom hade varit och handlat en del på Aldi eller Lidl. Såg tungt ut!

I kväll åt vi spagetti med hemlagad köttfärssås och det smakade jättegott. Min köttfärssås smakar aldrig likadant eftersom jag lagar den på så kallat ”fri hand”. Gillar att improvisera när jag lagar mat. Smakar mig fram tills jag tycker det smakar gott. Gäller framförallt grytor och såser.

2 reaktioner till “God mat”

 1. JR lagar ju vår mat och jag är inspirationschef så då blir den mer som din. Smakar lite olika varje gång. Mer spännande så tycker jag.
  I morgon ska JR handla och jag är i karantän. Tror det ska gå bra med munskydd och riktigt avstånd. Vi måste ju handla ibland.
  Verkar som att vi är i kungligt sällskap med vår covid-19 och även flera svenska kändisar har det också.

  Ha det så bra !!!

  1. Tänk om jag också bara skulle stå för inspirationen och slippa stå vid spisen. Men i regel så gillar jag faktiskt att laga mat. Ibland så blir det rester och då är det enkelt.
   Var försiktiga och håll jätteavstånd inomhus. Kan inte vara stort nog. Undrar om dubbla munskydd ger bättre skydd? Ta väl hand om er.

Kommentarer inaktiverade.