Blåsigt

2022-01-07

Började blåsa kraftigt under natten och det fortsatt det med under hela dagen. Husbilen gungade ibland till rätt så mycket i dom kraftiga vindbyarna.

Men det var i alla fall mycket sol i dag men det blev inte varmare än ca 16 plus. Och det blåste kalla vindar.

Vi har en del plädar/filtar som ligger i våra sängar/soffor och som vi tycker är sköna att dra över oss när vi gillar att vila en stund. En del ligger kvar efter Zacko som gillade att ligga på dom när han låg och myste nära matte eller husse. Vad jag saknar honom.

Men i dag så tyckte jag att dom var ofrächa och behövdes att tvättas. Och så blev det plus en hel del till som fick komma med till tvättstugan.

Efter ca två timmar var det klart och på sina platser igen. Doftade så frächt nu tyckte jag. Passade på att dammsuga lite här och där när jag i alla falla hade lite ånga uppe. Det är inte ofta så det gällde att passa på. Ångan gick rätt snabbt ner till vanlig nivå. Men det som blev gjort blev gjort.

Och sen så bara kollade jag på internet och mest på nyheter och det blir man inte så glad för. Men det fanns även den del trevliga program att lyssna på vilket jag gjorde. Blev en riktigt trevlig fredagskväll med en del läsning och radiolyssning.

Så tycker jag att vi alla ska göra.

2 reaktioner till “Blåsigt”

 1. Precis så gör jag också att när man väl har ångan upp så gäller det att köra på med städning och sånt. JR sätter sig gärna ner och idag höll han på att somna i soffan.
  Men en liten knuff så var vi igång igen.
  Sedan kan man luta sig tillbaka och bara ta det lugnt.

  Ha det så bra !!!

  1. Visst är det lika bra att fortsätta. Färdig blir man ju för övrigt aldrig har jag märkt.
   Men när man känner sig nöjd så är det bara så skönt att koppla av och njuta av det som man dock har gjort.

Kommentarer inaktiverade.