Det nya året fortsätter

2021-01-02

Mulen morgon, 17 plus och faktiskt rätt så varmt fast det inte var någon sol. Vinden lyste helt med sin frånvaro och det var ju skönt tyckte jag.

Molnen lättade sedan under dagen och det blev varmare och det var ju inget som vi klagade över. Blev några sköna promenader i närområdet under dagen.

Rensade upp i min ryggsäck som ligger i garderoben och tjänstgör som ett litet minikontor för mig. Där lägger jag lite av varje som ska sparas ett tag. Nu var det dags för att slänga en del vilket jag gjorde. Jag hittade inte vad jag letade efter så jag fortsatte att rota runt i garderoben. Efter en stund så dök det upp den skrivbok som jag letade efter. Har inte fått köpt en dagobok som jag brukar skriva i så nu får detta spiralblock duga och det gör det. Jag vill så gärna skriva ner på ett papper lite löpande vad som händer under dagen. Fast det händer ju egentligen inte så mycket. Jo förresten i dag så plockade vi bort den lilla adventsljustaken och våra två tomtar och la dom i en plastpåse där bak för att möjligen ta fram dom till nästa jul.

I dag så hade vi även en inventering av vad som finns kvar av våra inköp innan vi lämnade Sverige och som finns under locket i soffan innanför dörren. Det var en del kvar och nu så har jag fräschat upp minnet en del. Nu har jag koll på det igen. Jag gillar faktiskt att ha en god kontroll på vad som vi har i förvaringslådan. Det underlättar för framtida planering och eventuella inköp. Men det fanns mycket kvar tyckte jag.

På eftermiddagen så kom molnen tillbaka och med dom blev det en hel del dimma. Luftfuktigheten ökade markant. Ett tag så kunde vi inte se husen som finns utanför muren på ställplatsen. Senare på kvällen så lättade dimman vi kunde åter se husen.

Det var en hel del husbilar som körde i väg under dagen. Och jag tror att alla besökte serviceplatsen innan dom åkte iväg. Så klart vill man ha tomt och fyllt när man ska ge sig iväg igen på en ny resa eller hemåt. Det var både portugiser, fransmän, spanjorer, tyskar och andra från dom olika länderna i Europa som passade på att fylla och tömma innan dom gav sig iväg igen. Hemåt eller på vidare resa åt något håll det vet vi inte.

I kväll så värmde jag på lasagnen som blev över härom kvällen. Var lika gott i kväll.

2 reaktioner till “Det nya året fortsätter”

 1. Alltid bra att ha koll på vad som ska köpas och vad man har sedan tidigare. Vi brukar också göra en inventering varje helg.
  När vi är ute och åker i Mackan har jag mitt kontor i en dataväska jag haft i flera år.
  Här hemma har vi ju vårat bibliotek där vi förvarar alla våra viktiga och oviktiga papper.

  Ha det så bra !!!

  1. Man vill ju inte köpa på sig hur mycket som helst när man bor i en husbil.
   Litet kontor är bra att ha även om det mesta finns på datorn. Än så lever vi ju inte
   i ett papperslöst samhälle.

Kommentarer inaktiverade.