Vill ha nya soffkuddar

2021-12-15

Det var 14 plus i morse och inte ett moln på den vackert klarblå himlen. Sov lite länge i dag också och det var skönt även i dag. Morgonpromenaden gick i sakta mak och jag njöt av det härliga vädret. Känns inte alls som december men det är det ju.

Hela dagen var väldigt skön och varmt i solen med över 20 plus. Härligt att kunna vara ute och sitta inne med öppen dörr och fönster.

Såg på en blogg, som jag följer, att det hade köpts nya soffkuddar. Dom var bara så snygga och sådana skulle jag också vilja ha.

Tog mig friheten att låna bilden och jag tror inte du har något emot det.

Tittade på mina jättegamla och mycket slitna soffkuddar som håller på att ramla i småbitar och insåg att jag faktiskt ville ha några nya fina kuddar. Började kolla på nätet och så mycket snyggt och fint det finns att välja på. Behöver ju egentligen endast fodralen men innerkuddarna känns lite slappa och liksom bara sjunker ihop. Sen gäller det ju också att få dom hitskickade men det lär ju inte vara något större problem. Skickas ju paket hit och dit över hela världen i dessa dagar.

I dag så blev jag så sugen på pannkakor och det blir jag ju ibland. Alltså stekte jag ett gäng till middag i kväll. Så gott det var och nu finns det pannkakor till i morgon också att äta när man vill. Kanske blir det några till kantarellcrepes också. Det är ju så gott.

Så tråkigt att svenska damhandbollslaget åkte ut i kväll mot fransyskorna men dom var ju helt klart inte tillräckligt bra. Men jag tycker att dom har gjort ett mycket bra mästerskap i alla fall. Det verkar som att dom har framtiden för sig.

4 reaktioner till “Vill ha nya soffkuddar”

  1. Har absolut inte något emot att du lånade bilden. Tror inte det är några problem att beställa på nätet. De jag beställde kom i ett tunt kuvert modell stort och var vacuumpackade, så fyndigt. Titta in på BUT för de har säkert något lager i närheten. Passa på nu för de verkar ha rea. Fick vår nya soffa för halva priset 49% mot ordinarie pris.

    Ha det så bra !!!

    1. Tack.
      Kollade på BUT i dag och så mycket kuddar det fanns där. Verkar inte att finnas i Portugal. Väldigt bra priser tyckte jag att dom hade.

Kommentarer inaktiverade.