En lite grå dag

2021-12-10

Mulet i dag också och omkring 15 plus. Inte något regn och inte någon sol heller. Bara så grått men en sådan dag ska det ju också vara ibland. Men som jag brukar tänka vi slipper ju snö, minusgrader och en massa annat skitväder.

För övrigt var dagen i dag ungefär som i går. Rätt så händelselös. Corona tugget fortsätter i media med olika spekulationer hit och dit. Ingen vet men alla så kallade ”experter” ska ju komma till tals. Alla vill ju ha sin lilla tid i dom olika medierna. Undrar hur mycket betalt dom får för att marknadsföra sina gissningar. Dom vet ju fortfarande ingenting, allt är bara det som dom tror. Ännu så länge. Kommer det någonsin fram någon sanning om detta?

Känns i alla fall bra att vara i Peniche även om smittspridningen ökar även här. Men inte så mycket som i några andra länder i Europa. Munskydd används vid besök i affärer och även utomhus där det är trängsel. Att använda munskydd verkar numera vara en naturlig del av livet här. Så är det för oss också och det har vi inga problem med. Varför ska det vara så märkligt i Sverige att använda munskydd?

Börjar få en lång inköpslista igen och hoppas att vi snart kan köra iväg med husbilen och fylla på lite i förråden.

Men visst är det så ibland. Man funderar och många tankar far genom huvudet. Man kan då ibland bekymrar sig för lite av varje. Men så skönt att inte alla dessa bekymmer inträffar men en del gör det. Sånt är livet.

2 reaktioner till “En lite grå dag”

  1. Jag har slutat läsa alla spekulationer angående denna pandemin. Anser att sunt förnuft måste råda och har en god portion av det. Men alla verkar inte ha det och dem vänder jag ryggen.

    Ha det så bra !!!

    1. Det har du gjort helt rätt i och det ska jag också göra. Sunt förnuft har även jag och det tror jag räcker långt som vanligt.
      Att vända ryggen till är ju inte helt fel! Både bildlikt och i verkligenheten. Då andas man ju inte på varandra!!

Kommentarer inaktiverade.