En dag till

2021-12-06

Vaknade alldeles för tidigt i dag och kunde inte somna om. Lika bra att gå upp och ut. Klockan var bara halvåtta men så är det ibland. Morgonen var solig och himlen var härligt klarblå och inte ett palmblad rörde på sig för det var helt vindstilla. Doch endast 15 plus men under förmiddagen så blev det några grader varmare.

Sedan när det blev eftermiddag så kom det hit en del moln som tyvärr parkerade sig framför solen. Det gillade vi inte men inget som vi kunde göra något åt. Temperaturen sjönk något men det var bara marginellt.

Lite senare mot kvällen så började det regna lite men det var mest ett lätt duggregn. Eftersom det var dags för att tömma latrin i dag så gjorde jag det när det fortfarande var ljust. Tömmer den varannan dag för att det inte ska bli så tungt. Då är den bara lite mer en halvfull och lätt att hantera för mig. På grund av Hasse har en del problem med sina höfter så får jag göra detta skitjobb. Är ju inte egentligen så betungande men bara så tråkigit. Men så klart en halvtimme varannan dag är väl inget att klaga över.

Verkar att vara så här i svenska regeringen.

Så här känner vi oss i dag.

I kväll åt vi frysta hamburgare (som jag stekte först så klart) på bröd med smält ost, stekt ägg och lite andra goda tillbehör. Alldeles utmärkt middag i kväll tyckte vi.

4 reaktioner till “En dag till”

 1. Vissa dagar är bara så tröga tycker jag.
  Vi har haft fullt sjå med det ena och andra idag och man blir bara så trött.
  Vi äter ju olika burgare med, makrill,kött,biff,fisk cordon bleu och något vi inte kommit på ännu. Det är gott och så lätt att göra.

  Ha det så gott !!!

  1. Men vissa dagar är liksom lite långsamma på något vis.
   Vilken omväxling av burgare ni har. Verkar så gott och enkelt.
   Vilket bröd använder ni till dessa härliga burgare?

Kommentarer inaktiverade.