En liten rundtur

2021-12-04

Helmulen morgon, 15 plus och ingen vind. Det var väldigt hög luftfuktighet på gränsen till duggregn. Blev som vanligt en promenad som jag även i dag utökade med en liten bit till. Det gick bra.

Vid halvett så var vi klara att köra till Aldi för att handla en hel del. Där har dom en stor och bra parkering och det är lätt att parkera där med husbilen.

Jag gick bort till affären och tog en kundvagn och gick in och börajade fylla min kundvagn med det som fanns på min inköpslista. Den hade jag med mig idag och det underlättade tyckte jag. Fanns något på min lista som inte fanns i dag men det kanske finns en annan dag.

När jag var klar och hade betalt så drog jag den motsträviga kundvagnen till husbilen och med hjälp av Hasse så kom allt in. Sedan så tog Hasse kundvagnen och gick in i affären och handlade lite sånt som han vill ha. Under tiden packade jag upp och satte en del som var inköpt på plats.

Vi körde sedan en liten sväng för att kolla hur det så ut i närområdet.

Där det hade parkerat många husbilar på den stora parkeringen vid Bombeiros var det nu en stor byggarbetsplats. Men nu så stod det många husbilar på en stor parkering en bit bort. Här är det ett litet köpcenter men en del butiker, kaféer och lite annat också och det verkade var helt ok att parkera här med husbil och att övernatta här utan problem.

Det har varit marknad här för några år sedan men nu är det nog inte så. Kanske finns det ingen marknad här nu på grund av Covid-19. Bara en fundering?

Vi körde sedan ”hem” igen och parkerade på vår plats.

I kväll åt vi god fläskfilé med råstekt potatis med beasås. Det smakade bra.

2 reaktioner till “En liten rundtur”

 1. Så skönt att fylla på kylskåp och andra skåp. Ni gör precis som vi brukar förutom när vi är på vår Super-U, turas om att gå in och handla.
  En liten tur på det gör ofta att man piggnar till en del.
  Duktigt kämpat med promenaden!

  Fläskfilé är alltid gott. Vi åt biff i hamburgerbröd. Så gott rekommenderas varmt.

  Ha det så bra !!!!

  1. Nu skulle vi ju kunna gå in tillsammans men är så vana vid att skiftas om när vi handlar. Passar oss bra.
   Ibland behöver man lite intryck utifrån.
   Biff i hamburgerbröd ska jag nog prova vid tillfälle.

Kommentarer inaktiverade.