Svullna fötter

2021-12-03

Solen gladde oss i dag med sin underbara närvaro och himlen var härligt molnfri. Tyvärr lite blåsigt och vinden var lite sval och endast 13 plus på morgonen.

Blev en skön morgonpromenad som jag idag utökad lite. Inte så mycket men i alla fall en liten bit. Tror det är bättre att ta det lilla lugna och att känna att jag orkar med det.

Jag har fått mer värk i mina fötter och dom är svullna. Så kallat ”Kuddar” under fötterna gör det rätt så jobbigt att gå. Blev upplyst om att detta kunde inträffa när jag gick igenom cellgiftsbehandling 2011 och det har bara blivit värre och värre genom åren. Men än så länge tar jag mig fram för egen maskin vilket jag är glad för.

I dag så tog Hasse tag i att flytta på det som vi har förvarat på golvet i förarhytten. Fanns ett ledigt skåp i garaget där vi tidare hade förvarat en 12 kg hundmatssäck. Där var det nu tomt och Hasse fyllde på detta lediga utrymme med sådant som vi inte behöver förrän vi kommer till Sverige igen. Kändes så bra att bli av med detta.

I morgon är det dags att ta husbilen och köra till Aldi igen efter drygt en vecka sedan sist.

Har nu en rätt så lång lista igen på vad som jag anser att vi behöver för att klara oss minst en vecka till. Även annat som är sådant som man behöver när man står stilla en längre period. Rengöringsmedel och lite sådant. Räcker ju inte i all evighet eller hur.

2 reaktioner till “Svullna fötter”

  1. Så tråkigt med dina fötter. Finns det ingenting man kan göra åt dessa kuddar?
    Livet ramlar på i sin egen takt och det är bara för oss människor att försöka hänga med.
    Tomma rum är bättre att fylla och så även i hjärtat.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.