Tiden går

2021-11-18

Denna morgon var lite sval med endast 13 grader. Solen lyste ner över oss ifrån en härligt klarblå himmel. Ännu var det helt vindstilla men lite senare så kom det en svag något kylig vind. Gick min vanliga lilla promenad i långsamt tempo. Blev någon till under dagen och även dom var långsamma. Det får ta den tid det tar och det är bättre än ingen promenad alls i alla fall.

Känns som att jag tappade väldigt mycket både fysiskt och psykiskt när Zacko försvann ur mitt liv. Nu försöker jag att ta tillbaka det men jag känner att det är jobbigt och kommer att ta tid. Men jag är rätt så envis av mig. Kanske skulle en ny vovve kunna hjälpa mig på den vägen tillbaka?

Så gick denna dagen också som dagar gör. Det enda som händer här är att husbilar kör iväg och nya kommer hit. Ibland kommer det hit någon som man känner igen som har varit här tidigare.

Det är inga svenskar utan mest andra européer här.

Men så kan jag också känna. Ibland oroar man sig faktiskt helt i onödan.

4 reaktioner till “Tiden går”

 1. Håller fullständigt med Marianne som du nog förstår. Någon ny telning som behöver kärlek hade nog piggat upp tillvaron. Så jag vill nu men med hänsyn till Kuma avstår jag men det gör ont flera gånger om dagarna.

  Ha det så bra!!!

  1. Jo det hade jag räknat med.
   Känns så fint att du tänker på Kuma och hade inte väntat mig något annat.

 2. Kære Eva
  Jeg er sikker på at en ny hund vil hjælpe
  Det har hjulpet os meget, vi har bestemt ikke glemt Jilly, med sorgen er lettere at bære, når der er noget at fokusere på
  En som behøver dig/jer begge to
  Kram fra Marianne

  1. Sorgen efter lilla Jilly går så klart inte över men som du säger kan det kännas bra att få en ny hund att glädjas över.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.