Är på väg söderut nu

2021-10-17

Efter en väldigt regnig natt så vaknade vi till vår förvåning till en solig morgon. Det var inte varmt utan tvärtom rätt så kallt. Det var lite blåsigt och endast ca 12 plusgrader. Blev inte så lång promenad i dag. Men det kändes ändå rätt så bra att i alla fall ta mig ut på en promenad i dag fast det tog emot jättemycket. Börjar bli väldigt trögt nu. Men jag tänker kämpa på. Jag saknar

Zacko så jättemycket. Min bästa lilla vän som jämt har funnits vid min sida i 14 år och 7 månader. Alltid (för det mesta) glatt gått framför mig med svansen uppåt glatt viftande och nosen i marken för att kolla av vad som har hänt sedan vi sist gick här.

Men så idag så började vi köra söderut. Första stoppet låg inte så långt bort. Det var MM i Skene. Trodde jag hade handlat klart men det hade jag inte. Var en del varor som behövdes hade jag kommit fram till. Då mest en del kylvaror som behövdes och det var dom höll på att ta slut. Det gör dom ju jämt. Men nu var det fyllt på igen.

Sedan så fortsatte vi söderut och gjorde som vi brukar och tog oss till BiÖ. Där parkerade vi på en ledig plats. Kopplade upp oss på el och kände oss som hemma.

Kom en HBK kamrat och snackade en stund . Dom var på väg hem och bor inte så långt härifrån. Kul att träffas och prata en stund.

I kväll åt vi kantarellstuvning i tunnbrödsrullar. Smakade verkligen jättegott. Har kvar några att äta när vi är under rull. Enkelt att ta fram och äta när vi behöver en paus under dagen. Smakar bra både kallt eller varmt.

I morgon tänker vi tanka gasol hos Gassolesset innan vi fortsätter mot Danmark. Tänker köra broarna för att sedan komma ner till Tyskland. Får se hur långt vi hinner i morgon. Har ju ingen tid att passa. Blir kanske en övernatting i Danmark. Vi tänker tanka diesel där för det är ju mycket billigare än i Sverige.

Nu är det ju inget som hindrar oss att köra genom Danmark för alla gränser är ju öppna för oss ifrån Sverige.

5 reaktioner till “Är på väg söderut nu”

 1. Eftersom vi har hundar så har vi alltid kört broarna. Strax innan Flensburg har vi ett ställe där man står gratis vid en husbilsfirma. Det finns en snabbmatsrestaurang som har väldigt goda hamburgare. Man står inne bland träd och ett boningshus.
  Hittade ställplatsen i husbilsklubbens lista.

  Ha det så bra !!!

 2. Kom i håg att du kan gå med högt huvud, den tjänsten som du gjorde för zacko, är han evigt tacksam för dig och tittar på dig från hundhimmlen med ett varmt hjärta.

 3. Skönt att vara på väg igen förstår jag, hoppas ni får en bra resa mot värmen och kör försiktigt.
  Hälsa Hasse.
  Vi är fortfarande hemma och vet inte om och när vi kan åka pga lite olika omständigheter.
  UllaåErkki

  1. Ja är skönt att vara på väg.
   Dom där omständigheterna som ofta ställer till det.

Kommentarer inaktiverade.