Trist höstväder

2021-10-16

Bilden är ifrån Estarreja det år som står på bilden. En trevlig stad som vi ofta har besökt på vår resa söderut.

Lite blåsigt ute denna helmulna morgon och endast 11 plus. Inte alls så skönt att vara ute någon längre stund. Alltså blev det bara en kort morgonpromenad i dag. På eftermiddagen så kom det några mycket korta skurar. Någon sol fick vi inte glädja oss åt i dag.

Alla 4 platser var upptagna här. Var en del som körde hit för att kolla men fortsatte sedan. En del stannade för att tömma och fylla. Är bra plats för det.

Läste klart en väldigt bra bok i dag. Det var ”Vargasommar” av Hans Rosenfeldt. Vilken otrolig historia han berättade här. Så mycket som händer på olika platser och snabbt går det. Lite sorgligt slut tyckte jag. Undrar om det kommer en fortsättning, hoppas på det.

Baksidestext.

En död varg. En blodig gänguppgörelse. En kvinnlig lönnmördare. På ett par dygn vänds tillvaron upp och ner i Haparanda och polisen Hannah Wester förstår att detta inte blir en sommar som alla andra.
En varg hittas med rester av en människa i magen. Den avlidne tycks ha överlevt en blodig massaker i Finland. Hur och varför hamnade han i skogen utanför Haparanda? Polisen måste vända på alla stenar för att ta reda på vad som hänt. Tiden är knapp, det finns andra som är minst lika intresserade. Som ryska Katja.
Plötsligt blir den lilla gränsstaden platsen för en kedja av brutala händelser som är värre än något Hannah Wester och de andra vid Haparandapolisen kunnat föreställa sig.

I morgon har vi tänkt lämna Kinna och fortsätta några mil söderut. Behöver fylla på gasol och tänkte göra det vid den nyligen öppnade Gasolesset i Örkelljunga på måndag. Alltså blir vi där en natt hos BiÖ innan vi fortsätter igen.

4 reaktioner till “Trist höstväder”

  1. Då bär det av söderut härligt o allt fixat innan Hasse fick OK av ögonläkaren? Ha en trevlig resa

    1. Hasse kollade synen när han fick nytt körkort tidigare i år. Helt ok syn för att få förnyat körkortet med C-behörighet. Mycket lång väntetid numera för att få tid hos ögonläkare.
      Tack

Kommentarer inaktiverade.