Nu har vi kört till Kinna

Höst

2021-10-14

Mest mulet hela dagen i dag och det var 13 till 15 plusgrader. Eftersom det inte blev så kallt i natt så hade vi det lite för varmt i natt. Sätter ner temperaturen till 15 plus i natt.

Började sen att blåsa en del och höstlöven virvlade runt på marken. Mycket vackra färger tycker jag. Träden tappar nu sina löv nu lite snabbare för varje dag som går.

Strax efter elva så körde vi härifrån till Rydal. Tömde postfacket och hämtade en tom spansk gasolflaska från lägenheten som vi tog ut till husbilen. I postfacket låg det dom där blafforna som man ska ha i Frankrike när man kör igenom tätorter. Dom som varnar för döda vinkeln.

Nu har vi dom och får se om vi behöver använda dom när vi så småningom kommer till Frankrike.

Vi körde sedan till MM. Saknade filmjölk och Actimel som jag gärna vill ha på morgonen. Det är min frukost plus nyponsoppa och ett glas juice.

Detta köptes och faktiskt inte så mycket mer vilket var vädligt ovanligt för att vara mig.

Sedan så körde vi till Kinna och parkerade vid resecenter. Det är för närvarande en byggarbetsplats men pendelbussarna fungerar som vanligt efter vad jag har förstått.

På pendelparkeringen fungerar det som vanlig och ställplatsen fungerar också precis som vanlig. När vi kom hit så fanns det endast en husbil här och vi parkerade på den plats som vi brukar stå på. Kände oss som hemma här.

När vi hade parkerat så tänkte jag jag gå ut med Zacko precis som jag alltid har gjort när vi har kommit hit. Men nu fanns det ingen Zacko att gå ut med. Nu föll det en så stor sorg och saknad över mig. Jag bara satte mig ner och lät sorgen ta över. Hur mycket tårar finns det? Och hur lång tid tar det innan denna saknad och sorg är över. Aldrig tror jag, man får nog lära sig att leva med den. Visst är det så!

I kväll åt vi rester och det smakade bra. Inte ska vi kasta någon mat eller hur.

4 reaktioner till “Nu har vi kört till Kinna”

 1. Vet inte hur noga polisen här är med att kolla om man inte har skyltar, men vi har våra på för böter är det sista vi vill ha. Bara att följa bestämmelserna och allt blir bra.
  Saknaden försvinner aldrig men blir lättare att leva med ju längre tiden går. Varje hund har ju mutat in en del av hjärtat och kommer alltid att finnas där.

  Ha det så bra!

  1. Böter vill inte vi heller ha.
   Hjärtat har plats för alla och saknaden lär man sig att leva med.

 2. Sorgen tar sin tid.
  Den tar så lång tid den behöver.
  Och tiden är lång.
  Men den blir lite lättare för varje dag.

  1. Så är det. Men det kommer vissa stunder då det känns värre. Men det kommer att gå längre tid mellan dessa stunder. Kommer liksom att klinga av. Tror du vet!

Kommentarer inaktiverade.