Nu är det höst

2021-10-07

Vilka underbara färger det finns på en gräsmatta en höstdag.

Vilken underbar höstdag det har varit i dag. Solen har lyst över oss nästan hela dagen och det har varit väldigt skönt att kunna var ute en del. Blev en härlig morgonpromenad i det fina höstvädret. Nu gäller det att njuta av när solen gläder oss med sin närvaro. Och det gör vi också.

Nedanstående läste jag någonstans på internet och det tycker jag är så bra.

Det du inte kan göra i dag kan du skjuta upp en dag till. Inte kanske i morgon men en annan dag någongång i framtiden. Allt går att skjuta upp om man vill.

Detta läste jag också någonstans och tycker det stämmer så bra.

Benjamin Franklin: offrar man sin frihet för att få trygghet förtjänar man ingen av dem.

Finns så mycket klokskap gäller bara att lyckas snubbla över det på internet.

Sedan så skulle vi få vår leverans ifrån Coop mellan klockan 16 – 20 på kvällen. Så vi satte oss för att vänta. Men så glada vi blev när bilen med våra varor kom redan klockan 16.30. Killen där bar in våra 6 papperskasser fulla med varor, tre i varje hand utan större problem. Hivade in dom i husbilen och vi tyckte att dom var tunga en och en. Han var verkligen stark. Kollade igenom innehållet och efter en stund så var det klart att det stämde. Ja förutom att ett kaffepaket hade tappat vaccum och vi hade fått någon måltidskorv som vi inte hade beställt. Tog kontakt med deras kundtjänst och så fick vi tillbaka pengar för kaffepaketet och korven fick vi behålla.

Och nu så tyckte vi det var så skönt att allt detta hade kommit på plats i förrådet under den ena soffan.

Så himla skönt att leveransen kom så tidigt så vi slapp sitta och vänta i flera timmar. Nu kunde vi sedan äta i lugn och ro vid vår vanliga tid. Blev stekt hot dogs med pulvermos, senap och ketschup. Det hade vi bestämt innan för om vi skulle behöva vänta så var detta enkelt och snabbt och kunde även varmhållas om det skulle behövas.

Nu börjar vi att så smått glädja oss att inom en snar framtid kunna börja köra söderut.

4 reaktioner till “Nu är det höst”

  1. Det är så fint vid Atlantkusten. Vi har kört ner där under flera semestrar. Har ni sett de stora sanddynorna? Vi körde där ett år och det var en upplevelse. La Rochelle är en fin ställplats som vi stått på.
    Ja, jag följer er resa ner och önskar en fin tur.

  2. Så förnämligt att få allt hemkört.
    Förberedelserna börjar bli klara verkar det som. Vilken väg kör ni ner? Den som som går på västkusten eller A75 ?
    Ni har något trevligt att se fram mot nu efter all sorg.

    Ha det så bra!!!

    1. Det är bara så bra eftersom det faktiskt var rätt så mycket.
      Vi väljer motorväg genom Tyskland och betalväg genom Frankrike. Kör över till atlantkusten på vägen som vår GPS rekommenderar. Där har vi hittar så bra rastplatser att kunna stanna och övernatta på.
      Vi har även någon gång kört av till en ställplats och hamnat på en så mycket trevlig plats som har legat typ mitt i byn. Får se hur det blir i åt.

Kommentarer inaktiverade.