Så nöjd

2021-10-06

Dagen började med mulet väder, 13 plus och i stort sett ingen vind. Var lite lätt duggregn på min lilla morgonpromenad som blev lite längre i dag. Nu stannar jag inte så ofta utan promenera mer på något sätt mer målmedvetet. Får väl se hur länge jag kommer att fortsätta med detta? Jag saknar min lilla promenadkompis oerhört mycket. Att inte få se honom framför mig när han så glatt och svansviftande tog befälet och bestämde var vi skulle gå. Och så klart så följde jag oftast efter honom.

Min lilla underbara pudelpojke vad jag saknar dig! Så mycket roligt vi har haft det genom alla våra år tillsammans. Gläder mig åt alla bilder och härliga minnen som jag tittar på. Men jag är så otroligt ledsen och saknaden är så stor.

Jag är fortfarande kvar i hålet som jag klättrar upp i från. Nu är luckan lite mer öppen och kanske kommer jag upp därifrån om någon vecka kanske.

Men i dag så gick livet vidare vilket det nästan alltid gör på ett eller annat sätt.

Fick aviserng från Postnord att mitt paket från Apoteket hade anlänt till Frendo i Kinna. Det var väldigt snabbt. Där fanns ju även mitt paket från Adlibro. Passa så bra att hämta bägge paketen i dag. Angående paketet från Adlibro så innehöll det betydligt mer kartong än som hade behövts för att skicka almanackan och boken. Detta är ju inte alls miljöanpassat. Är det så som paketen skickas från alla postorderföretag så är det bara så bedrövligt.

Verkligen ett mycket stort miljö problem som det tydligen inte alls är uppmärksammat.

Och dessutom att skicka tillbaka allt som har blivit fel. Kläder som man har beställt i flera storlekar och sedan skickats tillbaka det som inte har passat.

Varför har inte detta uppmärksammast mer? Det är verkligen ett klimatproblem.

2 reaktioner till “Så nöjd”

  1. Tiden läker alla sår brukar man säga, men inte alla kanske. Vissa sår är så djupa i hjärtat att de alltid finns där men man lär sig leva med dem. Hålet kommer man upp ur och det är ju ändå det viktiga.
    För mig har det alltid tagit väldigt lång tid innan jag klarat av att titta på bilder av den hund som fått somna in. Hacket i hjärtat efter Unkas känns fortfarande efter tre år.

    Ha det så bra!!

    1. Tack för dina ord. Jag känner verkligen att du förstår mig i min stora saknad.

Kommentarer inaktiverade.