Hösten tränger sig på

2021-10-05

Småblåsigt, 13 plus och molnigt. Men jag tycker inte det är riktigt kallt ännu. Går fortfarande i sandaler utan strumpor och i shorts på morgonen. Senare på dagen blir det bekväma halvlånga bomullsbyxor. Har för länge sedan gått över till bekvämbrallor med resår i midjan. Även shortsen är bekvämbrallor. Så himla härligt men det känns som om att jag liksom sväller ut. Men vem bryr sig, bara det känns bekvämt och bra vilket det gör.

Mycket höst nu.

Sent på eftermiddagen började det regna lite och det var precis när jag hade bestämt mig för att gå ut för att tömma latrin. Men det var mest duggregn och tömningen ligger under tak och väldigt nära där vi står. Så det var det inga problem med.

I kväll åt vi fryst schnitzel från Lidl. Alltså åt vi den så klart inte fryst utan jag stekte dom först i smör och även lite olja. Serverades med stekt potatis med lök och även med beasås och lite vitlökssmör. Smakade jättegott och så lättlagat.

Det är så bra med Lidl att det finns mycket ofta samma produkter söderut som det finns i Sverige. Samt en del annat som inte finns i Sverige och vice versa.

Hörde på radion i dag något som verkligen upprörde mig. Den franska katolska kyrkan har tydligen dokumentaret otroligt många sexuella övergrepp på barn genom många år. Minst 50 år. Efter vad jag har läst på många andra sidor så är det inte helt ovanligt inom den religionen. Tror att det även finns inom alla religioner i världen.

Jag gillar inte någon religon alls och jag är ateist och det står jag för.

I morgon så blir det troligen en lugn dag igen.

2 reaktioner till “Hösten tränger sig på”

  1. Har börjat med strumpor då jag ju är lite snuvig och hängig just nu. Känns kallt trots att vi haft +22 ute idag.
    Lidl har vi alltid handlat på både i Sverige och ute i Europa då man får mer i kassen för pengarna. Sen gillar JR att alla affärer har i princip samma placering av sina varor. Lätt att hitta vad man ska ha. Nu har vi handlat på Super-U som har allt och mer därtill.

    Vad sade Marx? Jo att religionen är ett opium för folket. Jag är inte religiös utan bara andlig vilket är min tro.
    Men som jag alltid sagt så går det när religionen förbjuder vuxna människor att gifta sig.

    Ha det så bra!!!!

Kommentarer inaktiverade.