Bara regn i dag

2021-10-03

Lyckades komma ut på en promenad på morgonen när det var uppehåll i regnadet en stund. Sedan så plaskade det på bra hela dagen. Rätt så blåsigt och omkring 15 plus.

Krockplatsen var städad och det syntes knappast ett spår av olyckan i går.

Börjar så smått att längta efter att börja köra söderut. Läser på FB och olika bloggar att många av våra husbilsvänner är på väg och många är också framme och på plats.

Jag läser och ser hur bra ni har det. Men det är förhoppningsvis snart vår tur.

Hoppas vi om några veckor åter är i Peniche där vi trivs så bra. Men det kommer att bli så tomt utan Zacko. Kanske hittar vi någon ny hund där som behöver ett hem.

I morgon ska jag till Skene och mammografi. Tycker inte om det men det är ju nödvändigt anser jag.

”Spelaren” av David Baldaccis var väldigt bra och spännande. Känns lite märkligt med att kastas tillbaka i tiden i så många år. Miljöskildringarna är på topp, man ”ser” gatorna och husen framför sig för att inte tala om natur och hav. Personerna är utomordentlig väl beskrivna och deras klädsel också. Möjligen vet jag inte vad färgen är på strumporna.

Baksidestext:

Kalifornien 1949. Krigsveteranen Aloysius Archer har fått anställning som privatdetektiv. Första uppdraget för den välrenommerade byrån blir att ta reda på vem som ligger bakom smutskastningen av en välkänd politiker. När två personer med kopplingar till fallet påträffas döda på en burlesk nattklubb står det klart att det inte bara handlar om politiskt falskspel utan något betydligt dödligare. När han träffar den unga och lovande skådespelerskan Liberty Callahan på ett kasino visar det sig dessutom att det inte bara är Archer som har ett hemligt förflutet.

2 reaktioner till “Bara regn i dag”

 1. Vi har haft samma väder här nere som ni däruppe idag. Så det har varit en dag då vi varit mest inomhus.
  Men det ordnade upp sig framåt kvällen och regnet har fortsatt bort från oss.
  Ser fram mot en dag med sol i morgon.

  Ha det så bra!!!

  1. Men ni hade det kanske lite varmare?
   Då så hoppas jag på att ni får en solig dag i morgon. Tror vi får mer regn men det hör till årstiden i vår del av världen.

Kommentarer inaktiverade.