Pakethämtning

2021-10-01

Oktober började verkligen med ett höstlikt väder. I dag var det regn på morgonen men ändå 15 plusgrader. Det var lite småblåsigt och inte alls så trevligt att gå ut. Men det gjorde jag ändå av gammal vana. Inte så långt och inte så snabbt men det blev några fler meter i dag och möjligen lite fortare. Jag kämpar på och tänker fortsätta med det. Med eller utan en liten älskad vovve.

Men saknade är fortfarande stor efter 2 veckor vilket det är i dag. Lilla Zacko finns runtomkring oss jämt med alla minnen som vi har. Men vi gillar att tänka på och prata om allt mysigt och trevligt som han har bjudit oss på genom åren. Det är en del av sorgearbetet tror jag.

I dag så kom vi iväg för att uträtta det vi skulle gjort i går. Men det gick lika bra i dag. Började med att stanna tilll i Rydal för att hämta paketet i postlådan. Det fick knappt plats.

Fortsatte sedan till Skene och MM. Hade 5 % rabatt så jag passade på att handla en det stapelvaror som vi har plats till samt en hel del annat.

Nästa stopp blev hos Frendo i Kinna där jag hämtade ett rätt så stor paket men det vägde inte så mycket. Sedan körde vi tillbaka till Seglora och parkerade på vår plats.

Efter att all mat och annat kommit på plats så öppnade jag mina paket. Blev nöjd med det som jag hade köpt så inget behövde retuneras.

Dom nya järnen blev invigda på kvällen. Gjorde en läcker kantarellsås som dom brynta kotletterna fick puttra i ett tag. Kokt potatis till. Smakade verkligen gott och kotletterna var möra och goda. Vi blev riktigt mätta och belåtna vilket var meningen.

Så kan man också se på saken!

4 reaktioner till “Pakethämtning”

 1. Tyvärr är det nog så att promenaderna utan vovven till slut avtar när vädret blir sämre för att sedan inte bli av alls. Det är därför det är så nyttigt att ha hund.
  Så bra att allt var till belåtenhet med allt som levererats.
  Vi köpte nya stekjärn när vi flyttade hit och blev väldigt nöjda.

  Ha det så bra!!!

  1. Ja det är lätt att det blir så. Det är så hälsosamt att ha hund.
   De bästa stekjärn är dom som är i gjutjärn dom hållet ju i all evighet. Men dom är alldeles för tunga att ha med sig i husbilen tycker jag.

Kommentarer inaktiverade.