På rull igen

2021-08-15

Vanliga vädret i dag så som det har varit dom sista dagarna. Blandat med moln, sol och lite regn, ibland lite blåsigt men egentligen rätt så hyfsat augustiväder. Temperaturen låg på 16 – 22 plusgrader.

I dag så var vi klara för avfärd redan vi halvelva och då hade vi fyllt vatten i husbilstanken samt i ett par dunkar också.

Första stoppet i dag blev hos MM. Fanns lite för mycket tomt i kylskåpet igen. Var väldigt bra att handla där idag för det var inte så mycket folk. Dessutom så var alla mycket noga med att hålla väldigt bra avstånd vilket jag verkligen uppskattade. Kanske är dom om handlar på en söndagsförmiddag sådana som uppskattar att det är mindre folk i affären och därmed enklare att hålla bra avstånd. Bara en fundering!

Vi körde sedan mot Varberg och det var otroligt mycket trafik. Mötte väldigt många husbilar och husvagnar och rätt ofta kom dom i flera på rad.

Sedan blev det E6 söderut och även där var det mycket trafik norrut. Hur det var söderut vet jag inte för vi körde ju på det hållet.

I Himle blev det en paus för det var dags för kaffe och mackor. Smakade bra. Blev även utfört lite skitjobb som hör till ibland. Gick även en sväng med Zacko vilket han gillade.

Fortsatte sedan och när vi kom till Halmstad så var det dags att svänga av till väg 15 mot Laholm. Här avtog trafiken och den blev gles till obefintlig. Vi körde förbi Laholm för dit ville vi inte i dag.

Blev en paus vid en rastplats vid Knäred och här var det fint. Tyvärr ingen latrintömning men det hade vi ju skött om på förra rastplatsen. Började regna lite när jag tog ut Zacko och när vi körde därifrån så kom det ett rejält regnväder.

Vi kom sedan fram till Osby där vi körde till ställplaten och parkerade på en ledig plats. Ett par timmar senare så var det fullt här.

Här har står vi så fint med en vacker sjöutsikt.

Eftermiddagen och kvällen var härligt solig och den vind som blåste när vi kom hit försvann på kvällen.

Värmde revben i kväll och till dom så åt vi Rydbergs goda potatissallad. Det smakade jättegott.

I morgon fortsätter vi troligen till Kristianstad.

2 reaktioner till “På rull igen”

  1. Ny vecka idag ju precis som vanligt. Är ju inte så förtjust i revben men H älskar det. Här har den värsta värmen lugnat sig och det är så skönt. Svensk högsommarvärme igen då.

    Ner mot skåne igen då och jag hoppas ni får fint väder.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.