Lite jobb i dag

2021-08-14

Vädret fortsätter att var väldigt blandat. I morse så var det molnigt och med lite sol ibland och ingen vind blåste i löven och det var 17 – 20 plusgrader.

I morse så gick vi längs med den lilla hamnen som finns här. Väldigt fint tycker jag och Zacko tyckte också om att gå här, Det var svansen upp och ibland till och med några glada skutt. Kändes så roligt tyckte jag att min numera gamla vovve (14 år och 6 månader gammal) hoppar runt lite. Jag börjar inse att hans tid snart är ute men vi kämpar på ett tag till så länge han är pigg och glad för det mesta. Äter bra och tigger mat av Hasse när han äter. Då får han alltid en smakbit. Mig tigger han aldrig av för jag har aldrig gett honom något när jag äter. Han sover jättemycket men det gör ju valpar och gamla hundar.

Kämpade på med tvätten idag och det kändes verkligen jobbigt. Använde mig av vår dramaten som numera heter dratvätten. Det värsta är trappan ner och upp. Sedan att det är en sådan liten torktummlare så det mesta av tvätten får hängas. Lakan och sådant som är skrymmande. Men lakanen blir så släta och fina när dom torkas i torkrummet. Men jag drabbas av yrsel när jag ska hänga upp för då så får jag böja nacken bakåt och då blir jag yr. Mycket obehagligt tycker jag. Får se till att ha ett lätt stöd för då går det bra.

Lite lättare när det ska plockas ner två timmar senare. Då behöver jag inte kolla uppåt utan bara neråt.

Men hur som helst så blev jag klar med allt innan det var dags för att börja med kvällen middag. Och det blev gott och lättlagat ikväll. Omelett med räkstuvning (ABBAS) och med en del extra dill smakade så bra.

I morgon så har vi tänkt fylla vatten här och sedan köra iväg på nya äventyr. Eller besöka gamla trevliga platser. Vi får se vad det blir!

Har möjligen en liten plan?

Men visst är denna lilla kopp så otroligt fin, Jag gillar verkligen färgerna.

6 reaktioner till “Lite jobb i dag”

  1. Blir lite problematiskt att komma ner genom Europa utan vaccinering verkar det som. Usch jag hade aldrig chansat att inte vaccinera mig. Vi har fått två sprutor och mår mycket bra.
    Men ni gör som ni vill och jag hoppas verkligen att ni inte blir sjuka.

    Ha det så bra!!!

    1. Finns ju tester att göra. Har aldrig gillat att vaccinera mig så därför har jag i stort sett aldrig gjort det.
      Ingen vet ju vad som kommer att hända med alla vaccinerade inom några år så det är nog en större chansning att bli vaccinerad!

      1. Här nere i Frankrike är det endast covid-pass som gäller och inte tester. Man kommer inte in i landet utan det. Man har slutat med tester helt. Verkar vara på väg åt det hållet i Tyskland också.
        Bara lite info så ni vet.

    2. Har husbilbekanta som för några dagar sedan körde genom Danmark till Tyskland och sedan Frankrike och det fanns då inga kontroller vid någon gräns!

Kommentarer inaktiverade.