Väldigt lugnt i Rydal

2012-08-13

Denna morgon var det ibland lite sol men mest mulet. Svag vind och 17 – 22 plusgrader. Zacko och jag gick iväg på en morgonpromenad och tyckte det var så lagom skönt ute.

Blev en runda ner till museét och hem igen längs med vägen. Lite lagom för oss två som nu är lite gamla och trötta. Vi har inte så pigga ben längre och det är väl bara att acceptera. Men vi kämpar på. Finns vissa dagar som vi känner oss piggare och då blir det lite fler promenader under dagen men så var det inte i dag.

Liksom ingen idé att köra iväg i dag eftersom jag har en bokad tid i tvättstugan i morgon.

I dag så var det i stället en så kallat mellandag då vi inte gjorde något alls. Nästan! Bara dom vanliga göromålen som jämt finns för att få det dagliga livet att fungera.

Skönt att bara ta det lungt i dag för i morgon väntar en del jobb med tvätt. Om tvättstugan hade varit lite mer lättillgänglig så hade det inte varit något problem. Men denna dj-la trappa ner och sedan upp igen några gånger tar ju bara musten ur mig. Tror jag får ta ett snack med Hyresgästförening om detta. Vi är ju medlemmar där.

Vädret var väldigt behagligt enligt mig hela dagen. Växlande molnighet och 17 -22 plus och lite sol emellanåt.

Strax efter 7 på kvällen så drog det mörka moln hit och det var regnmoln med mycket vatten i vilket dom tömmde ut över oss. Kom mycket vatten väldigt snabbt ner över oss. Det åskade även och den hörde vi på avstånd men det var inte alls i närheten av oss.

I kväll åt vi tärnad burkpotatis (som var över från häromdagen) med stekt lök och med stekt falukorv och stekt ägg. Smakade jätte gott tillsammans med diverse goda tillbehör.

Jaha är det fredag i kväll men det hade vi ingen aning om. Är bara så dagvill som vanligt. Men här äter vi vad vi vill oavsett vilken veckodag det är. Fredagsmys var ju verkligen mysigt en gång i tiden men det var nu många år sedan. Nu har vi mys när vi vill och med vilken mat som serveras just denna kväll. Så klart äter vi bara sådan mat som vi gillar. Allt annat är ju otänkbart.

Händer ibland på natten när jag har suttit uppe länge och ska gå och lägga mig. Bara så mycket gott och löst som det finns där!!

2 reaktioner till “Väldigt lugnt i Rydal”

  1. Så gott med grillad kyckling och grönsaker till.
    Helt klart ska jag ta upp detta med hyresgästföreningen. Du har ju så rätt i detta.

  2. Då är det ju mys varje kväll. Men visst är det skönt att rå om sig själv och äta extra gott vilken dag i veckan det än är? Vi äter mycket grillad kyckling nu när det är så varmt och det är bara så gott med sallad till.
    Tycker absolut du ska ta upp detta med trappan till tvättstugan med hyresgästföreningen. Man betalar väl för någonting mer än sponsring av socialdemokraterna.

    Ha det så gott!!!

Kommentarer inaktiverade.