Inte som vi hade tänkt

2021-08-03

Lätt mulen morgon, 16 plus och bara en svag vind. Zacko och jag gick som vanligt ut på en morgonpromenad och idag blev den inte så lång.

Vi gick upp mot stan och så här ser gatan ut som går rakt genom Vingåker.

På ena hållet

och på andra hållet.

Så fint utanför räddningstjänsten.

Tog det som vanligt lugnt på förmiddagen och sysslade med lite av varje.

Körde iväg strax efter halv 2 och tack så mycket Vingåker kommun för den fina ställplatsen för husbilar med gratis el. Men ni välkomnar ju husbilar till er trevliga kommun att parkera även på andra platser.

På vägen härifrån så kom vi förbi Outlet Vingåker och där var det inte lätt att hitta en parkeringsplats. Det är tydligen mycket välbesökt efter vad jag kan förstå.

Vi körde vidare och det blev en del motorväg vilket vi gillar. Som vanligt lyssnade vi på radion o idag så hade vi verkligen högklassig underhållning. Det var stavhöjdshoppning för män. Huvudpersonen där var så klart den helt underbara killen Armand Duplantis. Han vann tävlingen och fick sin OS guldmedalj utan konkurrens. Men tyvärr så lyckades han inte med att ta ett världsrekord i kväll även om det var väldigt nära. Men jag tror att han kommer att fixa detta vid ett senare tillfälle i år.

Vi kom fram till Mantorp och körde till City Gross där vi parkerade. Jag gick in dit för att fixa lite inköp. Det är en stor affär och inte hittade jag där. Men jag fick i alla fall ihop det mesta som stod på min inköpslista. Var inte så mycket folk där och dom som var där var väldigt noga med att hålla bra avstånd. Det gillar jag.

Fortsatte sedan till en ställplats där vi har varit några gånger. Men den var stängd nu på grund av avloppsproblem stod det på en liten skylt på bommen vid infarten. Jaha!!

Vi körde vidare till Ödeshög och ställplatsen Östgötaporten. Började med att köra upp för att tömma lite latrin vilket det var dags för idag. Jag gillar att tömma ofta vilket innebär att det inte är så tungt.

Vi körde sedan ner på den stora parkeringen för tradare och även andra fordon. Här är det absolut inte tyst men det är ju inget som stör oss.

Här har vi parkerat för natten. Och inte så långt bort har det parkerat en kylbil med ett ljud som är konstant.

I kväll så åt vi hemlagade pannkakor med jordgubbssylt från Lidl och det smakade verkligen jättegott. Som vanligt blev det över en del till i morgon.

I kväll så sätter jag kvasten under låset i bodelsdörren.

Förmodligen så fortsätter vi åt något håll i morgon.

4 reaktioner till “Inte som vi hade tänkt”

  1. Vi har aldrig varit så modiga att vi stått på en lastbilsparkering, trots att vi alltid haft tre stora hundar med oss.
    Tycker att svenskarna har gjort bra ifrån sig under detta OS. Men jag läser bara rubriker i tidningarna på nätet. Idrott är egentligen inte min grej.
    Ha det så bra !!!!

    1. Genom åren har vi en del gånger övernattat på parkeringar så vi har fått en viss vana av det.
      Radion står på här hela dagarna så vi blir fullmatade med sport och tycker det är bra underhållning.

Kommentarer inaktiverade.