Hyfsat väder i dag

Det är rätt så fint här i närområdet tycker vi

2021-08-02

Fortsatt omväxlande väder i dag också. Kom ett par korta skurar under dagen men inget som störde oss. Vi var inte ute då. Det var 16 -20 plus under dagen och endast en svag vind.

Zacko och jag gick en rätt så lång promenad i dag. Först i början var han lite trög men efter stund så piggnade han till och gick framför mig.

Finns en väldigt liten småbåtshamn här.

Fint att gå här och bakom växtligheten döljer det sig en liten å. Här stannade Zacko till när jag tog en paus för att fota och undrade varför jag inte fortsatte att gå. Nu var han pigg och det kändes så bra.

Efter att ha långt längs med ån så kom vi ut här och nu var det inte så långt hem till husbilen. Det var skönt att komma hem efter denna ”långa” promenad tyckte både Zacko och jag.

En husbil som stod här ville inte starta när dom skulle köra vidare. Efter en stund så kom det en bärgare för att hjälpa dom. Det blev så att dom fick åka med bärgningsbilen härifrån. Hoppas att det inte var något allvarligt fel på deras husbil!

Dagen fortsatte sedan och det var lugnt här. Kom några husbilar hit och någon stannade bara ett par timmar och andra stannade över natten.

”Monster” av Ingrid Elfsberg var en otäck historia med verkligen otäcka och otroligt grymma mord. Och anledningen till dom var också väldigt grym. Dom var utförda av en mycket själsligt sjuk person som hade genomgått mycket hemska händelser under sin uppväxt. Det var en mycket bra och spännande bok tyckte jag och dessutom ett bra slut med en del romantik.

Baksidestext:

Polisen Erika är sjukskriven och åker hem till Norrland tillsammans med sin hund Boss. Hon har inte berättat för någon att hon är gravid efter den våldtäkt som hennes man utsatte henne för.
Snart dras hon in i en lokal utredning av det som först ser ut att vara ett makabert självmord på en gammal avrättningsplats i Östersund. När ytterligare en man tagit sitt liv på en forntida offerplats i Göteborg börjar man se ett samband. Det andra offret har fått en film där det första offret torteras. Vad har offren gemensamt? Kommer de att bli fler?
Erikas bror blir snart polisens huvudmisstänkte och Erika blir besatt av att hitta sanningen. Monster är en psykologisk thriller om mobbning, svek och passioner, och vem man kan bli när man aldrig blir sedd.

I kväll så åt vi klyftpotatis och Gordon bleu med Eriks goda beasås som passar till det mesta. Smakade verkligen bra.

Troligen kör vi vidare i morgon men inget är huggit i sten här hos oss.

2 reaktioner till “Hyfsat väder i dag”

  1. Dina mordböcker hoppar jag över och det går ju bra att scrolla. Andra kanske är mer roade så fortsätt skriv om dem för allan del.
    För oss blev det musslor med pommes moulesfrites som det ju heter här nere. Gott och lagom mättande i våra temperaturer.

    Ha det så bra !!!

    1. Man läser så klart bara det man vill.
      Länge sedan vi åt musslor nu, måste nog bli snart igen.

Kommentarer inaktiverade.