Blev kvar

2021-07-25

Det heta vädret fortsatte även i dag. På morgonen vid 8 tiden var det 18 plusgrader.

Så fint att stå nere vid sjön men det var som sagt inget för oss. Vi gillar att stå där det som är lite ljud och det är det vid vägen. I alla fall på dagen för på natten är det väldigt tyst här.

Blev en liten sväng till andra sidan vägen. På morgonen så var det i stor sett ingen trafik här, kom en bil någon gång ibland.

Så fint med denna lilla plantering.

Men senare på dagen så var det en del trafik här. Var många som kom hit och med personbil och parkerade för att bada här på den trevliga badplatsen.

Eftersom vi hade kört så långt i går så tyckte vi att det var skönt att stanna här en natt till så det gjorde vi.

På eftermiddagen så kom det en del moln och även lite svalkande blåst. Det kändes skönt. Men efter ett par timmar så hade molnen och även vinden försvunnit och så var det varmt och soligt igen. Är faktiskt lite trött på denna värme nu.

En liten del av min morgonrunda.

Fint med dessa planteringar i stora krukor.

I dag så la jag en våt handduk i frysen en stund när jag gick ut med Zacko. När vi kom hem efter den varma promenaden så svepte jag in honom i den kalla handduken och jag tror att han uppskattade det. Eftersom jag satt med honom i mitt knä då tyckte jag det var skönt att hålla om en sval liten pudel.

På eftermiddagen så hade jag denna fina utsikt ifrån mitt fönster. Senare så kom det några olika fritidsfordon och parkerade här och då var det inte denna fina utsikt längre.

I morgon tänker vi fortsätta åt något håll.

2 reaktioner till “Blev kvar”

  1. Våra hundar har ju möjligheten att gå in i kylan när de känner att det blir för varmt. Kuma uppskattar det och ligger gärna i sovrummet med baken mot ac:n.
    Det märks att det är semestertider här nu. Rusch på förmiddagarna och sedan är det så lugnt på dagarna. Tror folk är nere vid havet eller vid Orb om de är lediga.

    Ha det så bra!!!

    1. Att själv kunna välja var man vill ligga är ju toppen.
      Vi har inte märkt av att det är semestertid så mycket.

Kommentarer inaktiverade.