Fortsatt varmt

2021-07-17

Vädret var även idag varmt och soligt, uppemot 30 plus på dagen dock en del svalare på morgonen och kvällen. Vinden var behagligt svag men det var skönt att den ökade en del senare under dagen.

Här gick Zacko och jag i morse och det är fint här. Ingen dum plats för husbilarna heller.

Vi försökte hålla oss i skuggan och det var det inga större problem med på morgonen.

Bara för att det såg så vackert ut.

Sedan så var det möte i stort sett hela förmiddagen men bara en kort stund på eftermiddagen. Och så trött jag blev. Är ju inte van vid så mycket socialt umgänge och jag tycker det är jobbigt. Men vad jag sedan uppskattad att få sitta själv i husbilen i min underbara favorithörna. Där tänkte jag igenom dagens samtal i lugn och ro och sorterar tankarna. Finns en del att sortera efter några långa och intressanta samtal.

På eftermiddagen började det fläkta lite med och det kändes så skönt.

Gick sedan en sväng mot kvällen när det hade svalnat lite och pratade med en del folk som satt ute lite här och där. Det var riktigt trevligt tyckte både jag och Zacko. Han fick också hälsa på lille Kalle, en svart pomeranian, som han gillar väldigt mycket. Sedan fick han nackmassage på ett ställe och en liten smakbit av någon på ett annan ställe. Vi var nöjda bägge två när vi gick hem igen.

Strax efter 7 gick jag bort till restaurangen för att hämta min förbeställda mat. Ingen i klubbens sällskap hade fått sin mat då. Jag gick fram till disken och efter en kort stunds väntan fick jag vår mat. Och ingen i sällskapet hade ännu inte fått någon mat men så klart hade dom fått sin beställda dricka vilket man så klart betalar för själv.

I kväll så var det en jättestor hamburgare i bröd med chips och en massa andra goda tillbehör. Såsen var supergod och det var hamburgaren också.

På kvällen, när folket kom tillbaka efter middagen, så var det många som strosade runt här ifrån sällskap till sällskap pratade. Fanns några på olika ställen som spelade gitarr. Det var en härlig stämning här. Allsång som inte lät så bra inte så långt bort. Men folk måste ju få ha roligt på sitt sätt en lördagskväll!

Jag valde att sitta inne i husbilen som vanligt. Min sociala kompetens var slut för i dag. Så är det när man är introvert! Men jag trivs ju med det och gör mina egna val!

I morgon kör vi förmodligen vidare och resan går norrut, tror jag.

3 reaktioner till “Fortsatt varmt”

  1. Såg en så rolig snutt på facebook igår. En kille ringde på hos en granne som öppnade. Han ville bjuda med grannen till fotbollskväll med öl och annat som skulle vara sååå roligt. Grannen svarade att jovisst skulle det vara roligt, men nu var det så att han var mycket introvert och hans läkare ansåg att för mycket socialt umgänge kunde vara skadligt för honom.
    Så är det nog. Det kan vara skadligt för oss introverta personer.

    Ha det så bra!!!!

    1. Vi mår nog bäst av att leva på det sätt som vi mår bra av. Att umgås kan vara trevligt ibland men inte för ofta eller för mycket.

Kommentarer inaktiverade.