Jobbdag

2021-07-16

Så här stod vi i natt. Helt ok när det gäller att äta och sova och sedan köra vidare. Dessutom är det ingen trängsel här.

Ingen förändring på vädret i dag heller. Zacko och jag tog en promenad i närområdet och vi hittade en del skugga och det var skönt. Vinden var väldigt svag och kändes knappast.

Vid 10 körde vi till Mariestad och det tog inte så lång tid förrän vi var framme.

Här är det lucköppning på taken. Kyrkan syns i bakgrunden.

Denna helg är för mig en arbetshelg eftersom jag ingår i valberedningen. Denna helg har styrelsen och alla andra som arbetar ideellt inom husbilsklubben en sammankomst. Det behövs att man träffas i verkliga livet några gånger om året men det har blivit dåligt med det sista året på grund av Covid-19.

Så jag satt i möte hela eftermiddagen med mina kolleger i valberedningen. Vi träffade många styrelsemedlemmar som vi intervjuade för att bilda oss en uppfattning om hur styrelsen har fungerat och fungerar. Det är bland annat det som är vår uppdrag. Det blev en intressant och jobbig eftermiddag.

Vi ska ju även träffa och tala med dom som är aktuella för ett uppdrag i styrelsen eller något annat och det räknar vi med att göra i morgon. Då ska vi även sitta med och lyssna på styrelsemötet men det gör vi ju inte alla samtidigt.

Så det väntar en jobbig och intressant dag även i morgon.

Bakom husbilen har vi denna trevliga utsikt.

På kvällen så bjöds det på middag men eftersom inte Hasse hade möjlighet att gå till restaurangen så fick vi ”Take away”. Jag gick dit och fick vår mat att bära hem till husbilen. Jag vill ju inte sitta och äta på restaurangen när Hasse sitter ensam i husbilen och äter. Det fungerade jättebra med hjälp av en vänlig klubbis. Maten smakade jättegott även om den inte såg så där god ut i ”kartongen”. Men det viktiga var att det smakade bra och att vi blev mätta.

Så här trevlig är en del av deras uteservering med utsikt över Vänern.

Jag tycker det är så fruktansvärt med översvämningar i Europa. Tittade på hemska bilder i dag. Tycker så synd om alla dessa människor som mister sina hem och många gånger allt vad dom äger och har. Många mister tyvärr också sina anhöriga och det är ju den värsta förlusten av allt.

2 reaktioner till “Jobbdag”

  1. Ja, visst är det hemskt med all översvämning och Sitzen där 12 personer dött har vi ofta stått på väg upp och ner genom Tyskland.
    Hoppas ni får till en bra styrelse detta år också.

    Ha det så bra !!!!

    1. Och det verkar att bli ännu värre med översvämningarna.
      Det hoppas jag också och vi jobbar verkligen med det.

Kommentarer inaktiverade.