Några mil norrut

2021-07-18

I natt var det svalare och jag sov så mycket bättre då. På morgonen blev det snabbt varmare och min säng var på solsidan. Och det blev rätt så snabbt för varmt för att ligga kvar och dra sig. Zacko ville gå upp och då gjorde jag det också. Klockan var bara strax innan 8 men det var helt ok. Faktiskt bara 19 plus och en härligt svalkande måttlig vind. Det var alltså en helt underbar morgon och det blåste lite lagom.

Zacko och jag gick en långsam promenad i parken. På hemvägen så var lilla Kalle ute och då så fick dom små rara vovvarna hälsa på varandra en stund. Tror dom gillade det för bägge hundarnas svansarna viftade väldigt mycket.

Vi satt lugnt på förmiddagen och sysslade med vad vi brukar att göra. När sedan klockan hade blivit lite över 1 så tyckte vi att det var dags att köra härifrån. Vi började med att köra bort till ställplatsen där det finns påfyllning av vatten samt latrintömning. Det var dags för fyllning/tömmning i dag. Det sköttes enkelt här och var rätt så snabbt avklarat.

Vi tog oss sedan ut ifrån stan och efter en stund så blev det väg 26 norrut.

Svängde av till Gullspång och ställplatsen där. Nu så skulle dom ha betalt 160 kronor för att parkera där. Finns i och för sig tillgång till toa/dusch men vi tycker det är alldeles för dyrt. Alltså slängde vi bara våra sopor där och fortsatte sedan.

Vi körde till Karlstad och till Sandbäckstjärn där det finns en så bra parkering för husbilar.

Det hade varit ”bakloppeloppis” här idag för första gången efter på länge. Men den var slut vid 3 på eftermiddagen och vi kom hit vi halv 4 och då var det i stort sett tomt.

Här parkerade vi och vi var 7 husbilar här i kväll.

Här har vi varit många gånger på trevliga kräftskivor. Vad vi längtar tills nästa kräftskiveträff här.

I kväll så blev det en god pyttipanna på lite rester från det som blivit över från dom senaste dagarna.

2 reaktioner till “Några mil norrut”

  1. Lite svalare hos er än här nere idag. +37 idag med och tack gode gud för ac. Eller som jag kallar våra två R2D2. Man har ju sett Stjärnornas krig vetja.
    Men JR har +35 inne på sin toa nu på kvällen så han kallar den en finsk toa. Sauna toa. Solen står på där hela dagen nämligen.

    Ha det så bra!!!

    1. Vi uppskattar nu att det har börjat bli lite svalare. Lite mer som vanlig svensk sommar. Så skönt med svalare nätter och då kunna sova bättre!

Kommentarer inaktiverade.