På väg igen

Här stod vi så himla bra i Ljusdal. Gratis med el och så vackra omgivningar. Dessutom är det nära till centrum med en hel del affärer. Året var 2016.

2021-07-15

Som vanligt nu för tiden så var det en väldigt varm och solig morgon när jag gick ut med Zacko vid 8 tiden i morse. Det var 22 plus och någon vind att tala om fanns det inte. Ån låg helt stilla och spegelblank.

När klockan var strax efter 10 så körde vi till Skene och parkerade på Casablancas parkering och där vet vi att vi får parkera.

Efter en stund så promenerade Hasse i väg till Skene lasarett och rehab som ligger på andra sidan gatan. Jag passade på att pyssla med lite av varje som skulle göras.

Efter drygt en timme kom Hasse tillbaka. Sjukgymnasten tyckte att knät verkade stabilt. Hasse fick med sig ett träningsprogram och det ska han göra en gång om dagen.

Vi körde sedan till Lidl för lite kompletterande inköp. Där var det rätt så mycket folk och en del kö vid kassorna. Bara två kassor öppna men när dom öppnade en till så gick det snabbt och helt plötsligt var det i stort sett folktomt.

Fortsatte till Borås och där tog vi av mot Ulricehamn, Där stannade vi inte utan fortsatte mot Skövde. På vägen dit så tog vi en paus vid rastplats Trädet där vi åt våra goda äppelknyte som jag hade köpt på Lidl. Dom är verkligen jättegoda men dom smular väldigt mycket. Jag satte mig ute med Zacko för att mumsa i mig det. Precis när jag tog ett bett och smulorna föll så kom en svag vind och dom många små smulorna hamnade på Zacko i hans päls. Han vände och vred på sig för att komma åt och äta smulorna men det gick inget vidare. Jag borstade bort dom. Han fick några små smakbitar av mig och sedan även av Hasse.

Vi kom senare fram till Skara och där körde vi och parkerade på den stora parkeringen på andra sidan vägen om Jula. Det blev inget besök där i dag för det var alldeles för varmt.

Även här var det väldigt soligt och varmt och omkring 25 – 30 plusgrader. Och inte ett moln och endast en väldigt svag vind i bland.

Trafiken i dag var rätt så gles och vi mötte endast ett fåtal husbilar på vägen hit.

Blev bara kall mat till middag i kväll. En rejäl köttbullemacka med god rödbetssallad mättade bra. Smakade väldigt gott.

I morgon kör vi vidare mot Mariestad.

Visst är det så!

2 reaktioner till “På väg igen”

  1. På nya äventyr ska bli roligt att se vart ni hamnar under er resa. Hoppas Hasse kan få bukt med knät då han fått nya rörelser.
    Nu blev jag sugen på köttbullar. De har riktigt goda här nere som verkligen smakar kött.

    Ha det så bra!!!

    1. Ja vi tycker också det ska bli roligt att se var vi hamnar. Franska köttbullar skulle jag gärna vilja prova!

Kommentarer inaktiverade.