Körde en bit i dag

2021-07-08

Åter en varm morgon, 19 plus redan strax efter åtta är ju inte helt fel. Dessutom lite sol och svag vind. Men jag gillar bäst att hålla mig i skuggan. Zacko var trött i dag och ville inte gå så långt så vi höll oss på gräsmattorna i närområdet. Det finns det gott om. Jag följde efter honom och det var helt ok för mig. Men ibland så är han helt hopplös för han letar bara efter något som går att äta. Hungrig jämt efter han blev kastrerad. Och han hittar många gånger något ätbart som jag inte tycker han ska äta. Ibland spottar han ut det när jag säger till honom men ibland så skyndar han sig att tugga i sig det och vägrar att spotta ut det. Då får det gå som det går. Men oftast går det bra. Men ibland kan det bli en spya på natten. Men det får man ta om det inträffar. Lite äckligt men man har ju vant sig med åren med hund.

Några husbilar körde iväg och nya kom hit precis som det brukar vara på en typ ställplats.

Eftersom vår granne hade kört iväg så kom det en ny granne hit. Den körde in och alltså skulle vi då dela uteplats med dom. Nu var det inget som vi brydde oss om för vi skulle ju inom någon timme lämna platsen.

Men så kom damen i den nyss parkerade husbilen och ställde en fråga till oss. Hon undrade om vi kunde se till att om dom ställde ut stolar där så kunde vi liksom hålla platsen till dom. Då svarade jag mycket artigt och vänligt (hoppades jag) att det hade jag inte minsta tanke på att göra. Står det ingen husbil parkerad på en gratis husbilsplats så är den ledig oavsett om det står stolar där. Om hon ville ställa ut stolar där när dom skulle köra och äta så fick hon väl göra det men vi skulle aldrig hindra en husbil att parkera där för att det stod stolar där. Och det sa jag också till henne. Hon ställde ut två stolar där. Gillar inte att man ska hålla en plats på en husbilsparkering. Den som kommer först dit har en parkeringsplats.

Vet inte hur det gick för vi lämnade platsen innan något inträffade.

Vi körde först till rastplats Sven Dufva för lite skitjobb. Där var det väldigt rörigt men vi hittade till det lilla huset och fick utfört det som vi var där för.

Fortsatte sedan på väg 15. I stället för att fortsätta där så tyckte Agda att vi skulle välja att köra väg E4 söderut, Ja vi gjorde som Agda sa och hamnade i Örkelljunga! Vilken märklig väg som vi hamnade på. Nu så passade vi på att köra till Ica och handla. Herregud vad det är dyrt här. Men det var en del som vi bara måste ha.

Fortsatte sedan till det som var dagens mål nämligen underbart vackra Laholm.

Här fanns det gott om plats och vi valde denna plats.

Ytterplats nära gatan gillar vi.

Det är väldigt vacker här med en underbar utsikt.

Det var gott om plats här vilket var lite förvånande.

Zacko var som vanligt trött på kvällen och blev buren upp i sängen för att sova. Han vill gärna nu för tiden gå upp och lägga sig efter att ha ätit sin kvällsmat vid åttatiden. Sedan så sover han hela natten och vill gå ut igen strax efter åtta på morgonen. Men ibland så sover han längre.

Mulnade på och det kom en väldigt kort regnskur. Hörde att det mullrade av åska på avstånd men det kom aldrig hit.

Vi åt spagetti med falukorvsröra och det smakade jättegott i kväll.

Tror vi står kvar här i morgon.

2 reaktioner till “Körde en bit i dag”

 1. Vi märker även att vår Kuma vill sova mest hela tiden. Turbo lekte tiger idag så trots att hon är fem år så där har vi underhållning. Nåväl Kuma får vara precis som han vill.
  Ikväll kör vi paj med seranoskinka och champinjoner.
  Varm kväll +26 och vi sitter ute.

  Ha det så bra !!!

  1. Gamla hundar vill nog sova mycket. Turbo är ju rena ungdomen.
   Så gott med paj, var länge sedan jag åt.

Kommentarer inaktiverade.