Så vackert här

2021-07-07

Helmulen morgon med 19 plus och bara en svag vind. Det blev en härlig promenad i skogen längs med sjön med Zacko.

Här gick Zacko och jag iväg på vår morgonpromenad.

Det är väldigt vackert här tycker jag.

Alla husbilarna körde iväg här under förmiddagen och det var bara vi och husvagnen som var kvar. Det tog sedan inte så lång stund förrän nya husbilar kom hit och parkerade. Senare på eftermiddagen så var alla husbilsplatserna upptagna och två husbilar hade parkerat på personbilsparkeringen. Den ena av dom var en plåtis som inte lyckades med att parkera innanför dom vita strecken i rutan. Såg väldigt märkligt ut.

Så idag var det dags för riksdagen att rösta om vem som skulle bli statsminister. Blev samma igen, väldigt tråkigt tycker jag. Svenska politiken i dag är urusel. Det verkar mest gå ut på vem som får prata med vem och andra får absolut inte vara med. Undrar var demokratin tog vägen? Blivit bortglömd i den allmänt rådande röran som numera verkar råda! Undrar nu vad som kommer att hända. Lövén är bra på att köpa sig tid och det är väl det som han behöver i dagsläget för att hålla sig kvar vid makten. Det är ju sossarnas största mål. Makten framför allt. Fast det verkar som om dom lyder under MP och nu även C och möjligen V. Men dom är ju oense om en en hel del! Hoppas att vi snart kan få en rakryggad regering och riksdag som kan stå för sina åsikter och bygga upp vårt i grunden fina land igen.

Nu var det slut med politik här på ett tag tror jag.

Solen kom tillbaka under eftermiddagen och det väldigt skönt väder här. Lite varmare och lite måttlig vind. Kvällen var ljummen och det var skönt att sitta med öppet fönster och känna den kvällssvala vinden dra in genom fönstret.

I morgon har vi tänkt att köra vidare en del mil lite åt nordväst till en favortiplats. Sedan dags för lite inköp igen.

Lyssnade på radion ikväll och fotboll. Match mellan England och Danmark och så klart höll jag på Danmark. Men tyvärr förlorade dom men enligt experterna på radion så var det rätt lag som vann för dom var bäst. Jag är ju ingen expert men jag hade ju önskat att Danmark hade vunnit.

2 reaktioner till “Så vackert här”

  1. Kan bara hålla med dig angående det politiska. Fotbollen däremot är en ointressant sak för mig och turligt nog även för JR.
    Vårat intresse just nu är ju i trädgården och det gör oss väldigt trötta på kvällarna.

    Ha det så bra !!!!

    1. Det är ju bra att ni bägge har samma uppfattning om fotboll.
      Kan förstå att ni blir trötta efter en dag i trädgården.

Kommentarer inaktiverade.