En trevlig plats i dag

2021-07-06

Stabilt väder fram till i dag. Likadant dag efter dag. Varmt med 18 – 25 plusgrader, måttlig vind. Det växlade under dagen mellan sol och lite molnigt.

Blev en morgonpromenad och det var Zacko som valde den. Jag följde bara efter honom. Han valde att promenera runt här med mig i släpptåg i drygt en halvtimme. Sedan ville han gå hem och då ville jag det också. Så överens vi var i dag.

Vi skulle vara på Besikta i Sölvesborg 14.40 i dag. Vi var klara för avfärd efter vi hade tömt latrin och plockat undan allt löst till sina fasta platser. Det är vi noga med även om vi inte ska köra så långt. Man vet ju inte om det kommer att bli en kraftig inbromsning eller undanmanöver under resans gång. Även om den inte blir så lång.

Hittade dit utan problem och det var den absolut lilla finaste Besikta station som vi någonsin har varit på. Men dom hade ju en port till lastbilar och det räckte ju till oss.

Vi var där i god tid för det gillar vi att vara. Vi hade tid till 14.40 och var där i mycket god tid. Parkerade på parkeringen för lastbilar. Efter endast några minuter så kom det ut en kille från stationen. Han kollade då att vi var dom som han skulle kolla. Det gjorde han på några få minuter och sedan så var det klart. Han gick in och skrev ut protokollet till oss och kom ut och lämnade det till oss. Detta kallar jag för fullservice. Vi tackade så mycket för denna fina service.

Vi tog oss sedan ut till väg 22 mot Kristianstad . Trafiken var så där ibland tät men mestadels låg.

Svängde sedan av mot Osby och kom fram till ställplatsen vid spegelsjöarna. Här har kommunen gjort en så fin ställplats för husbilar.

När vi kom dit så fanns det 2 lediga platser här och vi parkerade på en av dom. Alla hade backat in så det gjprde vi också. Efter en stund så blev även den sista platsen upptagen.

Det är fint här.

På kvällen började det regna och det luktade så gott och kändes så skönt.

I kväll åt vi stekt potatis med lök och hamburgare, stekt ägg och lite goda tillbehör.

2 reaktioner till “En trevlig plats i dag”

  1. Men det gick ju riktigt snabbt med den ombesiktningen. Nu har ni resten av dagarna att fylla med precis det ni vill.
    Tydligen en hamburgardag igår för det åt vi också.

    Ha det så bra!!!!

    1. Väldigt snabbt och bra.
      Gott med hamburgare, blir olika varje gång beroende på tillbehören.

Kommentarer inaktiverade.