Ännu en varm dag

När denna ställplats invigdes så fanns det här många rastplatsmöbler och det var så trevligt och fint här. Undrar varför allt detta har försvunnit?

2021-06-05

Mulen morgon och 21 plus och rätt så blåsigt. Det var en svalkande vind och det var skönt när man kunde sitta inne och i korsdrag. Blev egentligen inte så mycket korsdrag för vinden kom bara från ett håll och det var ifrån den den delen som inte har bodelsdörren utan där jag sitter i min soffhörna. Var så skönt att sitta i vindraget tyckte jag.

Kändes kvavt idag, tryckande på något vis. Det var tröttande och vi orkade absolut ingenting.

Men flugorna var väligt alerta och trakasserade oss tidigt på morgonen och sedan hela dagen och på kvällen. Slår jag ihjäl två så kommer det tre nya känns det som. Dom är så jobbiga när dom trampar runt i ansiktet och ska in i ögon, öron och näsa. Varför kan dom inte checka in på hotellet som vi har hängt upp till dom?

”Navigatören” av Clive Cussler var en väldigt spännande bok vilket dom är med denna författare. Mycket dykningar som var väldigt farliga men som slutade på ett bra sätt. Men man läser med andningsuppehåll ibland. Slutade bra även denna gång. Dessutom många andra spännande händelser. Inte tråkigt på en sida utan full rulle hela tiden. En smått galen superrik man villa ta över världen men våra hjältar lyckades stoppa dom vilket var väntat. Är ju liksom det som det går ut på! Lite romantik och en del fina miljöskildringar och bra personporträtt.

Baksidestext.

En antikhandlare mördas kallblodigt i Bagdad. Mördarna är ute efter Navigatören, en sedan länge försvunnen fenicisk staty.
Men varför är den så viktig och vart har den tagit vägen?
Jakten på svar tar Kurt Austin och hans NUMA-team med på en osannolik odyssé. En resa som inbegriper kung Salomos skatt, dokument skrivna i kod av Thomas Jefferson samt ett topphemligt vetenskapligt projekt.
Statyn visar sig bara vara en liten bit i ett betydligt större pussel.

Hasse ringde till kommunen i dag och klagade på skötseln av deras toaletter på deras offentliga ställplats. Det fanns inget papper och var så smutsigt. Men sedan blev vi så överraskade för det kom rätt så fort en städbil hit och städade och satte dit toapapper.

Går tyvärr inte att få dessa toaletter fräscha men nu var dom i alla fall rena och med toapapper. Så tack Hasse för du tog dig tid att kontakta kommunen i dag. Det uppskattades säkert av många av dom som i dag besökte toaletterna och vi vet att det var många eftersom vi stod parkerade här bredvid.

6 reaktioner till “Ännu en varm dag”

 1. Lite verklighetsbaserad bok då Sverige tycks ha blivit kidnappat av en galen man som tror sig kunna leda landet trots att han fått sparken. Vilka ska hjältarna bli som räddar landet från dessa tokigheter?
  Jag går aldrig på offentliga toaletter då min känsliga näsa inte klarar detta. Jag känner på långt håll när JR går runt med bajstunnan och plockar hundskitar.
  Skulle kanske blivit parfymör då jag verkar ha en näsa som de kallar det.

  Ha det så bra!!!!

  1. Nu var du verkligen rolig. I dom banorna har jag inte tänkt men det låter när du skriver som helt rätt. Du bjöd mig på ett gott skratt. Hjältar verkar inte att finnas i nuläget.
   Jag har också en känslig näsa och det kan vara lite jobbigt ibland.

 2. Hej ock tack för att Hasse ringde, tyvärr har dom redan blivit smutsiga , då flera har vänt i dörren, vi kom för en liten stund sedan

   1. Inte lätt att ha papper till dom som behöver när det tydligen stjäls när det finns där.

  1. Hej Ulla
   Nu var det ju igår som dom blev städade. Men på en sådan välbesökt plats borde det städas minst två gånger varje dag tycker jag.

Kommentarer inaktiverade.