Väldigt varmt i dag

2021-06-04

Gick upp rätt så tidigt i morse för Zacko ville det. Redan klockan 8 var vi ute . Det var molnigt då och bara en svag vind och omkring 18 – 20 plus. Rätt så skönt tyckte vi.

Här fanns det tidigare en stig som man kunde promenera på men nu var det helt igenväxt där.

Här gick vi sedan rätt så lång bit tills Zacko ville vända hem igen. Det är han som bestämmer när han känner sig trött.

Under dagen så var det många husbilar som stannade till här för att tömma latrin/gråvatten. Även en del personbilar där personerna skulle använda toaletterna. Dom är så äckliga att jag aldrig någonsin skulle besöka dom. Verkar som att ingen numera sköter om dom.

Kom en tjej hit på eftermiddagen som var helt förtvivlad. Hon skulle besöka toaletten men där fanns inget papper så hon undrade om vi hade något som hon kunde få. Klart vi hade. Skickade med henne en rulle som vi ville få tillbaka när hon hade använt det hon behövde. En stund senare kom hon tillbaka med rullen och såg så glad ut. Roligt att kunna hjälpa en tjej i verklig nöd.

På eftermiddagen blev det växlande molnighet och vinden ökade en del vilket var skönt.

Kom ett par husbilar hit som parkerade på andra sidan om toaletthuset. Dom ställde sig dörr mot dörr och där var det vad som brukar kallas för camping. Matta bord och stolar mellan husbilarna. Men här är ju så gott om plats så det var det ju ingen som brydde sig.

Jag utförde lite skitjobb sent på eftermiddagen när det hade börjat bli lite svalare. Är ju inte så långt dit men jag kan ju inte lyfta tanken över stenarna så det blev att ta fram kärran och dra den dit. För övrigt är det så att jag numera vägrar att bära tunga grejor i onödan när vi har en bra kärra.

I kväll så gjorde jag en krämig räkomelett med gott om räkor och dill. Smakade jättegott och passade så bra i denna värme som har varit i dag.

2 reaktioner till “Väldigt varmt i dag”

    1. Ja det är så bra med egen toa. Besöker i stort sett aldrig en offentlig toa.

Kommentarer inaktiverade.