Vilken skillnad

2021-06-27

Småmulen morgon, 18 -22 plus och bara en svag vind. Gick åt andra hållet i dag för att få lite omväxling. Finns ju även andra promenadvägar här men jag vill inte dra iväg Zacko på för långa promenader. Känner att han är rätt så trött numera. Är glad för varje dag vi får ha kvar honom när han är rätt så pigg och glad och vill hänga med på några promenader om dagen.

På vår morgonpromenad var det väldigt lungt för inget hade öppnat än.

Glassbomber på baksidan av glasskafeet.

Under förmiddagen var det många husbilar som körde härifrån. Var det kanske nu dags för pensionärer och andra att köra hem för att klippa gräsmattan. Har hört genom åren att det är så. Men som pensionär kan man väl klippa gräsmattan vilken dag i veckan som helst tycker jag!! Och vara ute med husbilen alla vardagar i veckan!!

Många, till och med dom flesta, husbilar körde härifrån under förmiddagen. Ett tag så var det faktiskt rätt så tomt här och det var gott om plats för dom som nu kom hit. För det var rätt så många som gjorde. Nu var det enkelt att välja var man ville parkera för det var mycket gott om platser att välja mellan.

En liten bit härifrån så var det ett par husbilsvänner som hade parkerat. Hasse gick över till dom och pratade en stund. Det var trevligt tyckte han.

På eftermiddagen så var den en klarblå himmel och därmed en massa sol och värme. Det var 18 – 25 plusgrader och jag tyckte det var så skönt att sitta inne i husbilen där det fläktade det så skönt med svala vindar. Jag gillar inte längre att sitta ute i solen utan föredrar att sitta inne i den svalare luften i husbilen. När den nu är svalare!

Lite senare på eftermiddagen så fick vi ett trevligt besök av en kul kille som vi har träffat så många gånger på olika ställe i Sverige och ute i Europa. Var så trevligt att träffa dig igen och vi hoppas att du kommer att bli frisk igen. Vet att du har en tuff tid framför dig men jag är övertygad om att du kommer att gå segrande ut i slutet.

I kväll så gjorde jag en kycklinggryta med kokt ris och krydda den med lite olika kryddor. Blev väldigt gott och detta kommer jag att göra flera gånger om jag nu kommer ihåg hur jag gjorde! Men det kan ju bli gott med lite andra varianter!

2 reaktioner till “Vilken skillnad”

    1. Visst är vi värda att ha det bra. Trots lite småkrämpor som vi får lära oss att leva med. Men vi lever i alla fall och det gillar vi att göra.

Kommentarer inaktiverade.