Vem snor alla timmar ifrån mig??

2021-06-26

Hasse kom tillbaka hem vid femtiden på morgonen. Vi pratade en kort stund och sedan så la vi oss och somnade i stort sett omedelbart.

Vaknade en stund efter åtta och gick då upp. Hasses knä var svullet och han hade ont och tog en riktigt stark värktablett. Han letade fram ett knäskydd som han köpte för många år sedan när han hade problem med detta knä. Det är stabiliserande och gjorde det lite enklare för honom att gå. Men han behöver två kryckor nu. För övrigt så mår han förhållandevis bra. Det är troligen artros som han haft tidigare och som har kommit tillbaka.

Zacko och jag gick iväg på vår morgonrunda. Det var småmulet, 17 – 20 plusgrader, och lagom svalkande vind.

Finns många platser att sitta på och njuta av dom vackra omgivningarna här.

Här är man välkommen att äta sin picknick.

Hasse åt en god midsommardagslunch. Det var hans del av midsommarmaten som han inte kunde äta i går. Han tyckte det var jättegott.

Så gick tiden i dag också. Tycker på morgonen att jag har en så lång dag framför mig men helt plötsligt har klockan hunnit bli fyra på eftermiddagen. Vem är det som snor alla timmar ifrån mig??

Sent på eftermiddagen fick vi besök av två trevliga grabbar som undrade hur det var med Hasse. Kul att snacka med er en stund, var ett tag sedan vi träffades. Glömde skicka med hälsningar till era trevliga fruar men gör det nu.

I kväll så åt vi hamburgare på limpa, stekt ägg, smältostskiva, gurka, dressing och jag hade också på ketschup vilket jag gillar. Nymalen 4-peppar på äggen smakar bra.

Det var en så härlig kväll och strax efter nio så var det 19 grader varmt och blå himmel. Zacko och jag gick ut på en skön kvällspromenad innan han gick och la sig i min säng där han alltid sover.

2 reaktioner till “Vem snor alla timmar ifrån mig??”

 1. Så skönt att Hasse fått komma hem igen, men inte roligt med artros och jag hoppas det finns något som hjälper mot värken.
  Vi kör burritos på rester ikväll.
  Hoppas de fått huggormarna att stanna på rätt sida av stranden nu för tidigare har det varit massor av dem i Smyge och de som bott där har haft stora problem.

  Ha det så bra !!!

  1. Det var skönt att Hasse kom hem igen.
   Några huggormar har vi som tur är inte sett här. Men vi håller oss på väl upptrampade stigar.

Kommentarer inaktiverade.