Fixade ett problem i dag.

2021-06-20

Varmt i dag, ja absolut. För varmt, ja absolut. Lite svalare på morgonen i och för sig med endast 20 plus. Helt vindstilla och det gällde att hålla sig i skuggan därför är allén på andra sidan gatan så behaglig tycker jag och Zacko.

Lite senare började det fläkta lite och det var skönt. Satt med allt öppet och där solen gassade drog jag ner för att slippa bli mer eller mindre ”kokt”. Det var mellan 20 och 30 plus.

I dag så fixade vi till ett problem som vi har dragits med ett tag men liksom inte orkat ta tag i. Men i dag så hade vi fått nog. Den lådan i mitten i köket ville inte gå in av sig själv utan man fick hålla på att lirka med den ett tag. Men det tröttande vi på idag. Nu fick det vara nog. Plockade ut en del ur lådan som var typ tyngre och sedan lyfte vi ut den. Hitta en glidskena där en skruv hade gett med sig lite. Hasse skruvade fast den och vi lyfte in lådan igen. Och nu gick den att stänga utan problem. Flyttade in allt igen och när jag då provade igen så fungerade det precis som det skulle. Det var rätt så lättlagat och det var vi glada för. Sedan var vi rätt så trötta igen. Denna värme gör att man inte orkar så mycket!

På eftermiddagen så mörknade det och en del tunga regnmoln drog hit. Åska hördes på avstånd och sedan så kom regnet. Det plaskade på rätt ordentligt ett tag. Då blev det lite svalare och det kändes skönt.

Sedan så blev det soligt igen på kvällen. Dags för lite skitjobb som avklarades och sedan gick jag en sväng med Zacko som njöt av svalkan och den nu våta och lite svalare asfalten här. Skönt för hans tassar. Blev en härlig och långsam promenad där han fick ta sin tid och nosa runt en del. Och även lägga en hög som plockades upp av mig. Så klart plockar man upp lilla högen som hunden har lagt!

I kväll så åt vi lite lagad men lätt mat. Det blev stekt lax med kokt potatis och en kall dillsås till det. Smakade jättegott.

Tror vi kör dit näsan pekar i morgon. Kanske söderut!

2 reaktioner till “Fixade ett problem i dag.”

 1. Två skitjobb för dig idag då. Bra gjort!
  Hög luftfuktighet här så det är lite jobbigt när man anstränger sig, så det gör vi helst inte.
  Kör fiskvecka här så från en tonfiskgratäng går vi över till torskfiléer med hollandaisesås och duchesspotatis. Till det tomat och gurka.

  Ha det så bra !!!

  1. Visst var det bra jobbat!
   Hög luftfuktighet är tröttande.
   Fisk är gott ibland. Äter det tyvärr inte så ofta.

Kommentarer inaktiverade.