Hoppas på lite svalare i morgon

2021-06-19

Kanske skulle vi varit här istället i denna värme?

Eller hade det kanske varit bättre här?

Denna hetta fortsatte även i dag. En bit över 30 plus på dagen men i morse strax efter 8 var det ”bara” 22 grader. Skönt när vi kom över till skuggan av träden på andra sidan gatan tyckte Zacko och jag. Blev en långsam promenad i dag på ca en halvtimme.

Hade sovit dåligt även denna natt och var väldigt trött under hela dagen. Dessutom så tar denna värmen totalt musten och orken ur mig. Känns som att jag liksom sitter av tiden i väntan på kyligare luft på kvällen och natten. Som tur var så fläktade det lite i dag och en del vindar letade sig in genom husbilen. Hade även lilla fläkten på som blåste runt luften och det kändes lite svalare. Zacko fick även idag sin lilla pudelkropp invirad i våta, kalla handdukar. Lade även en sådan på mig själv också. Så skönt och svalkande. I denna värme så drabbas jag av så väldigt svullna anklar och det gör att jag knappast får på mig mina skor, det går men känns inte alls bra.

”Den du borde frukta” av Ingrid Elfsberg var väldigt bra och spännande tyckte jag. Bra personporträtt och även fina miljöskildringar. Utspelar sig på olika platser bland annat i Göteborg och i Spanien. (Skulle läst denna bok först men det gick bra ändå).

Baksidestext:

En välkänd företagares kropp hittas flytande i Göta älv. Hans flotta lägenhet är tömd på allt av värde. Erika Ekman och hennes kollegor på Grova brott gruppen går snart in i en återvändsgränd men oväntat upptäcks märkliga likheter med andra fall där fler män har blivit plundrade och sedan försvunnit spårlöst. Alla har dejtat på nätet.
Allt får en ny dimension när Zora, syster till en av utredarna, får sparken från sitt jobb som copywriter på en reklambyrå i Stockholm samtidigt som hennes sambo gör slut. Hon återvänder stukad till barndomsstaden Göteborg och börjar nätdejta. Men hon inser att det vid snart fyllda femtio är svårare än hon väntat.
När hon är på väg att ge upp får hon kontakt med den kultiverade och charmige Carl. Men är Carl för bra för att vara sann? Varför vill han aldrig prata om sig själv och sitt förflutna? Döljer han något? Snart dras Zora in i smutsiga familjehemligheter, dramatiska händelser och en ödesdiger kamp mot en osynlig motståndare.
Den du borde frukta är en hyperaktuell psykologisk thriller som speglar farorna vi kan möta i vårt sökande på nätet efter den stora kärleken.

I kväll så blev det lättlagat igen. Stekte bacon och ägg och lade på en bit mjukt tunnbröd och rullade ihop den. Smakade jättegott och var precis så mycket som vi orkade äta i kväll.

I morgon så kanske vi kör vidare men vi vet inte riktigt än åt vilket håll det då möjligen kan bli!

Men så här hade kanske varit det optimala?

Ja det kan man ju fundera över en stund.

Hasse satte upp ”flughotellet” i kväll så våra envisa ”gäster” ska ha någonstans att bo (för evigt).

2 reaktioner till “Hoppas på lite svalare i morgon”

  1. En våt handduk runt halsen brukar göra susen för att känna sig svalare. Vi kör med det när värmen blir alltför jobbig ute. Idag har vi haft ett minst sagt fuktigt väder.
    Men ikväll är det rätt skönt.

    Ha det så bra!!!!

Kommentarer inaktiverade.