Tillbaka till hemtrakterna

2021-06-17

Det alldeles för varma vädret fortsatte även idag. Skönt att det vindar lite när det är omkring 30 grader plus i skuggan. Korsdrag i husbilen är vad som gäller och lilla fläkten så klart.

Bra område att promenera med hund i. Väldigt många som rastar sin hundar här kan vi se under dagen.

Väldigt fin kyrka ligger här.

På förmiddagen så fick vi besök av ett par som bor i Borås och även i Spanien. Kul att ni kom förbi och pratade en stund. Hoppas det var trevligt att hälsa på barnen i dag?

Vi lämnade sedan denna fina och trevliga parkering och körde mot Borås på väg 180. Efter några km så kom jag på att jag inte gillar denna väg. Den har allt som jag ogillar. Den är smal, kurvig och kuperad. Satte och stirrade rakt fram och blev nästa lite åksjuk. Så obehagligt men det gick.

Kom fram till Rydal och jag gick och hämtade posten, bara direktreklam. Sedan fortsatte vi till Skene och MM. Så skönt i svalkan i affären och i synnerhet i mejeriavdelningen. När jag kom ut igen så slog hettan emot mig som en tjock vägg.

Vi körde sedan till Casablanca, alltså en restaurang i Skene. Parkerade där utanför och så ringde jag och beställde Sushi till oss. Det har vi längtat efter ett tag nu. Passade väldigt bra i denna värmen tyckte vi.

Körde tillbaka till Kinna och parkerade på den ”vanliga” platsen. Klockan hade nu hunnit bli halv fem så det var skönt att stanna för dagen. Allt som gick att öppna öppnades men det hjälpte inte så mycket. 29 plus ute och 35 inne.

Vid halvsju så åt vi vår sushi och det smakade faktiskt godare än vad vi hade förväntat oss. Mätta blev vi men inte så dästa som efter en tyngre måltid.

I morgon så ska vi till Codat i Fritsla för det är lite som ska justeras på husbilen och i bodelen. Alltid eller väldigt ofta är det något som ska fixas till!

2 reaktioner till “Tillbaka till hemtrakterna”

 1. Vi är inte så förtjusta i sushi och avstår från just det. Men så bra att det smakade för er.
  Vi hade endast +28 idag och lite vind så det var väldigt skönt ute.
  Nu när vi gick in var det +26 klockan 20.00 gissa om vi har ac på?

  Ha det så bra!!!

  1. Men ni har ju så mycket annat att välja på i matväg.
   Så himla bra att ni har er AC.

Kommentarer inaktiverade.