Bara att köra vidare ibland

2021-06-13

Likadant väder som i går var det idag.

Här har vi gått genom tunneln under vägen.

Gick längs med ån en bit.

Många fina planteringar.

En av broarna in till det stora torget.

Fint här att gå längs med ån.

På dagen så knackade det lätt på husbilen och där stod det ett par trevliga husbilsvänner utanför som bor i Lidköping. Vi pratade en stund om lite av varje och det var så himla trevligt att ni tog er tid att komma hit. Hoppas vi träffas snart igen.

Vid halvtvå körde vi iväg till väg 44 mot Uddevalla. Stannad vid en rastplats för lite skitjobb. Precis när vi skulle köra vidare så hörde jag en lätt knackning på dörren. Där utanför stod ett trevligt par som vi har träffat en del på våra resor. Så roligt att träffas och prata lite. Blev inte så länge för vi var ju liksom på väg. Vi ses säkert igen hoppas jag.

När vi kom fram till Uddevalla körde vi till ställplatsen som ligger i anslutning till Hotell Riverside. Stod en husbil där så det var gott om plats. Kostnad 100:- och då ingår el. Betalning genom Easy Park appen eller med sms. Appen gick inte att ladda ner och sms betalning tycker jag är så jobbigt så vi körde därifrån. Nästa plats låg bara 10 minuter bort. Där kom vi in på en smal väg så vi vände om på en parkering för att fortsätta till en annan plats.

Vid rastplats Ljungskile svängde vi in för att kolla. Där var det i stort sett fullt och dessutom bara parkering i 12 timmar alltså fortsatte vi.

Nu körde vi till Lilla Edet och en parkering vid Ströms Slottspark och där stannade vi för natten.

En vacker park med mycket grönska.

I kväll åt vi pannkakor med jordgubbssylt och det smakade jättegott och vi var så sugna på det.

2 reaktioner till “Bara att köra vidare ibland”

  1. Gillar inte att man ska behöva betala en ställplats med swich eller något annat krångligt. Att behöva ladda ner en app för att kunna stå någonstans är vansinnigt tycker jag.
    Men ni hamnade ju på ett fint ställe trots allt letande.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.