Stannade kvar !!!

2021-06-14

Här står vi så bra

Helmulen morgon, lite svalare när det inte var någon sol, 15 – 16 plus. Blev en promenad i parken i dag så klart och det gillade Zacko.

Så hade vi tänkt att köra vidare till någonannanstans! Men vi var inte alls överens i dag. Mycket sällan det händer men ibland så händer det. Tiden gick och vi satt där och kom inte överens. Till slut så gjorde vi det och det innebar att vi stannade kvar här. Var liksom ingen idé att sent på eftermiddagen köra iväg. Är ju inget fel på denna parkering som vi står på?

Det var lite att titta på här under dagen. En ny grind skulle det bli till hundrastgården som finns här precis utanför där vi står. Det var ett par gubbar som jobbade med det under dagen. Dom gjöt ett par nya stolpar där. När det var klar så körde dom iväg och dom hade blockerat ingången till rastgården. Fanns liksom ingen grind där! Kommer nog dit om någon dag.

På den lilla gatan bakom oss så lades det ny asfalt och det höll dom på med en stor del av dagen. Lite lagom oväsen därifrån.

Och sedan var det dags för att klippar gräset här. Och det tog några timmar och vi gillar ju att det är något som låter.

Började det blåsa lite mer under dagen men på kvällen när det hade regnat så kändes det bra. Blev snabbt torkat på marken och när vi gick ut så blev inte Zackos tassar inte alls våta.

Lyssnade på matchen mellan Sverige och Spanien i kväll och det var så spännande. Sverige vann med 0 – 0 i kväll enligt Christian Olson.

Men i morgon kommer vi troligen att köra till någonannanstans!

2 reaktioner till “Stannade kvar !!!”

  1. Det blev som i fotbollen hos er då 0-0. Konstigt att en vinnare kan utses vid det resultatet? Men jag kan inget om fotboll, frågan är bara vem blev vinnare mellan er? Båda anser ju jag.

    Äsch, jag svamlar väl bara och skyller på värmen här nere.

    Ha det så bra!!!!

    1. Ingen blev vinnare hos oss för vi tävlar inte. Vi var båda nöjda och glada med vårt beslut.
      Och vilken värme ni har nu!

Kommentarer inaktiverade.