Lugnt i dag i Lidköping

2021-06-12

Lite blåsigare i dag men fortfarande varmt 15 – 20 plus. Växlande molnighet och med en del sol under dagen.

Här gick vi i morse. Hade tänkt att gå under viadukten till andra sidan och då promenera längs med Lidan in emot stan. Så blev det inte. Zacko vägrade och satte sig ner och hade inte minsta tanke på att flytta sig överhuvudtaget. Jaha, han fick som han ville och jag följde efter honom. Det är helt klart att det är han som bestämmer mer och mer nu för tiden. Men det är faktiskt helt ok för mig. Han är ju äldst i familjen och då ska man väl ha en viss bestämmande rätt även om man är hund. Tycker jag!

Eftersom det blåste lite mycket idag så blev det inte så mycket vistelse utomhus. Skönare att sitta inne med nästan allt öppet.

Vi bestämde oss för att stanna kvar här en natt till och det var riktigt skönt att inte köra något i dag. Tog det riktigt lungt under dagen.

Hasse gick en promenad till stan och köpte batterier till en lampa som vi gillar att ha tänd när det är mörka kvällar. Det är det ju inte nu men tiden går fort. Han gick även till Bolaget och köpte en dunk av mitt favortivin till mig. Det uppskattade jag väldigt mycket, han är så jättego ibland. Men det var jättejobbigt för honom på hemvägen och så trött han var.

I kväll så åt vi kokt ris med vårrullar (frysta och köpta på Lidl). Smakade alldeles utmärkt som vanligt tyckte vi. Väldigt snabbt och lättlagat.

I morgon så har vi tänkt att fortsätta åt något håll. Får se var det blir!

Visst är det lite att fundera på.

I kväll så var alla sex platserna upptagna.

2 reaktioner till “Lugnt i dag i Lidköping”

  1. Även om Hasse in kan cykla än så kan han ju leda cykeln och därmed få avlastning när han handlar. Själv är jag inne på en dramaten och de har riktigt käcka på Jaia i Beziers.
    Här har värmen varit lite för bra idag. Tur vi har duschen och ac i alla fall.

    Ha det så bra !!!!

    1. Det kanske skulle gå men cykeln är svår att leda. Dramaten är hur bra som helst.
      I den värmen är ju AC inomhus ett måste.

Kommentarer inaktiverade.