Inte vad vi hade tänkt

En del sol och en del moln, 15 – 18 plusgrader på morgonen. Det blev en trevlig promenad bitvis längs med den vackra sjön Åsunden. Inte så mycket folk ute ännu, mest människor med hund. En valp ville hälsa på Zacko men han var så livlig att Zacko drog sig undan. Blev lite jobbigt tyckte han nog. Så vi gick vidare.

Vid halvtvåtiden så tyckte vi att det var dags att lämna platsen och staden. Vi körde då mot Falköping. När vi kom dit så fanns det ett Lidl vid en rondell och dit körde Hasse. Jag gick in dit för att handla lite som var absolut nödvändigt. Det var bland annat Saskia kolsyrat vatten som jag svårt beroende av samt lite annat.

Vi fortsatte sedan till Skara. Körde till parkeringsplatsen som vi brukar parkera på när vi är här. Det gick inte i dag. Platsen var stängd för det skulle vara studentfirande där i kväll. Jaha vad gör vi nu? Inga problem tyckte vi och vi fortsatte till Lidköping som inte ligger så långt härifrån.

På vägen dit så kom vi förbi en rastplats med latrintömmning så vi svängde in dit och tömmde. Passar på när det finns en plats att tömma på.

Kom fram strax innan fyra och parkerade på den sista lediga platsen som fanns här. Så här såg det ut på eftermiddagen.

Kokte extra mycket potatis i går för att ha till kvällens middag. Det blev pyttipanna med skivspill som jag hade köpt på MM häromdagen. Smakade jättegott tillsammans med stekt ägg, inlagda rödbetor, ketschup och HP sås till mig. Det var HP sås i glasflaska och det var så svårt att få ut lagom mängd. Blev alldeles för lite och nästa gång blir det troligen för mycket.

Glömde att ta med lök men det smakade väldigt gott i alla fall.

Vad vi gör i morgon vet jag inte i kväll.

2 reaktioner till “Inte vad vi hade tänkt”

 1. Vilken trevlig tur ni fick här.
  Pytt i panna är ju väldigt gott och med stekt ägg till mums alltså.
  Vi ska äta escalope vilket troligtvis är någon slags fläskkarré. JR häller cocacola över som marinad som vår doktor sagt att vi ska göra. Hoppas det blir gott.
  Så skönt att slippa ha planer för nästa dag.

  Ha det så bra !!!

  1. Spännande mat tycker jag. Ska googla på det.
   Ja du Ann-Charlotte planer är till för att möjligen glädjas åt men absolut inte för att följas. Så tycker jag! Varje ny dag är full av nya möjligheter!

Kommentarer inaktiverade.