Ny plats i dag

2021-06-04

Zacko väckte mig kvart över sju på morgonen. Lyfte ner honom och han var törstig och gick fram till sin vattenskål och drack en del. Sedan så ställde han sig vid dörren. Då var det bara för mig att ta på lite kläder och ta ut honom. Efter drygt fem minuter hade han gjort sina behov. Då gick vi hem. När vi kom in gick vi och la oss igen och både jag och Zacko somnade om. Han när han la ner huvudet och jag en stund senare. Vi sov ca en timme till och sedan var det dags för morgonpromenaden. Vädret var soligt och varmt, redan 17 plus och bara en svag vind.

Lite bilder ifrån morgonpromenaden.

Vid ettiden så lämnade vi detta trevliga ställe efter att ha tömt skittunnan i den fina serviceanläggningen.

Körde genom ett sommarfagert Småland. Otrolig vacker väg som vi åkte på i dag. Rätt mycket blandskog i många olika gröna nyanser. Även öppna odlade fält, sjöar och även några små fina välvårdade samhällen.

Vi kom sedan fram till Vetlanda och parkerade på ställplatsen.

Inte så fin utsikt här ifrån dörren.

Men det är nära till Lidl.

Hasse tog en promenad på eftermiddagen över gatan till Lidl för att handla lite som höll att på att ta slut. Jag vill gärna fylla på efter hand och inte få slut på något.

Det kom sedan en liten Van och parkerade bredvid oss. Det var folk ifrån Nederländerna och dom gillar tydligen att stå nära andra. Så nu hade vi ingen utsikt alls kvar på den sidan. Och dessutom så väsnas dom så mycket genom att slå i dörrar och för att bara nämna deras bodelsdörr som på denna typen av bil låter väldigt mycket.

Vädret var varmt, 25 plus ocn med växlande molnighet.

I kväll blev det som väntat en ägg och sillmacka och det smakade verkligen jättegott i värmen. Så skönt att slippa matlagning och efterföljande disk.

Hur vi gör i morgon vet vi inte nu.

2 reaktioner till “Ny plats i dag”

  1. Konstigt med dessa från andra länder som alltid vill stå så nära. Men ni fick ju väldigt fint väder i alla fall.
    Vi kör med köbemat idag 🙂

    Ha det så bra!!!

    1. Kan det vara så att dom är vana vid att stå nära för att det är lite ont om plats?
      Vädret är nästan för varmt för närvarande.

Kommentarer inaktiverade.