En underbar dag

2021-06-03

Härligt väder på morgonen och det var det resten av dagen också och även på kvällen. Natten hade varit lite sval men då var det även svalt i husbilen och då sover vi så bra. Efter hand som solen steg på himlen så blev det varmare både utomhus och inomhus.

Vid halvnio när Zacko och jag gick ut så var det 15 plus ute och temperaturen steg efter hand som solen steg på himlen. Senare på dagen så var det mellan 22 – 25 underbara plusgrader. Vinden var svag i dag och gav inte så mycket svalka.

Vi gick en bit på något håll i morse och jag fotade lite med min telefon men tyvärr så blev det inga bilder. Varför vet jag inte men det har hänt några gånger förut.

När vi gick ut nästa gång så tog jag med mig min mycket pålitliga Nikon kamera och tog några bilder ifrån närområdet.

Det är så fint här tycker vi så vi valde att stå kvar i dag. Det är så välskött här och det finns nästan inget skräp alls slängt här på marken.

Så här ser det ut ifrån andra hållet.

Hasse tog en promenad till ICA butiken som ligger rätt så nära här. Han handlade lite som inte direkt behövdes men som var gott och bra att ha i kylskåpet. Bland annat en burk med löksill. Detta har jag faktiskt längtat efter. Tror att det i morgon kommer att bli en macka med ägg och sill. Det ser jag fram emot.

Lite moln kom hit under eftermiddagen men dom störde inte inte alls, det var fortfarande varmt.

Kvällen var bara så underbar och vi njöt av att sitta med nästan allt öppet i den något svala kvällsluften.

Men i kväll så åt vi raggmunk (färdig smet i burk) med stekt rimmat fläsk och rårörd lingonsylt. Det smakade verkligen jättegott. Och vi blev otroligt jättemätta.

I morgon kör vi troligen vidare till en annan favoritplats.

2 reaktioner till “En underbar dag”

  1. Verkar ha varit en riktigt mysig dag och den kan ni vara nöjda med. Vädret var ju även till sin fördel och vad mer kan man begära?
    Inte så förtjust i raggmunk men en genuin svensk rätt som mina föräldrar verkligen uppskattade.

    Ha det så bra !!!!

    1. På en så trevlig plats myser man verkligen och vädret är ju varmt och skönt. Finns ju så mycket annan mat att gilla!

Kommentarer inaktiverade.