Flyttade på oss i dag

2021-06-02

Kändes lite svalare i morse när jag och Zacko gick ut. Det var lite mulet först men när solen kom fram lite så blev det varmare. Temperaturen ökade ifrån 15 till 20 plus och det gick rätt så fort.

Det är faktiskt väldigt fint här vid denna årstid.

Efter vi hade fikat så hade klockan hunnit bli tolv. Då packade vi ihop och efter några minuter körde vi bort till ICA.

Jag gick in och handlade. Här har dom självscanning och det gillar jag. Mycket enklare och bekvämare att handla.

Eftersom jag inte hittar så bra i denna stora affär så blev det en del promenerande fram och tillbaka för att hitta det som fanns på min något långa lista. Tog lite tid.

När allt som stod på listan var packat i mina kassar så gick jag till betalningen. Och nu så strulade det. Blev avstämning av alla varor som jag hade handlat. Bara att plocka upp allt på bandet så kassörskan fick kolla det. Allt stämde och det visste jag att det skulle göra. Jag är mycket noggrann att scanna in allt som jag handlar. Men så klart kan man göra misstag ibland. Inte är jag felfri! Betalade och packade ner allt igen. Lite småsur var jag. Tyckte det var skitjobbigt.

Gick ut till husbilen och Hasse lyfte in kassarna i husbilen vilket han brukar göra när jag kommer dit med kundvagnen. Jag körde tillbaka kundvagnen och gick tillbaka till husbilen. Satte in kylvarorna i kylskåpet och sedan så körde vi vidare.

Hade tänkt köpa strömming i fiskboden men den där mini strömmingen som dom hade till försäljning för 98:-/kg ville jag inte lägga mina pengar på. Fileérna var ungefär lika stora som Hasses tummar. Absolut inte värt vad dom kostar.

Vi körde sedan bort till väg 26 som gick mot Jönköping. Efter några mil så svängde vi av mot Hillerstorp. Vi kom fram till den fina ställplatsen som finns här.

En husbil höll på att parkera så vi stod avvaktande en stund tills han var klar. Sedan så parkerade vi här. Helt OK.

Detta är en trevlig plats i en småbåtshamn och vi har varit här ett flertal gånger.

I dag så kom den en som klippte gräsmattorna här och önskade oss välkomma hit. Så trevligt tyckte vi.

Några som stod och fiskade här i den sköna sommarkvällen.

Här finns ett bra servicehus med toaletter och latrintömning som är öppet april till september klockan 05.00 – 22.00. Det är mycket fräscht och fint här.

Kvällen var mycket varm och solig och vi njöt i det underbara sommarvädret.

Vi åt köttfärsbiffar med stekt löksås och kokt potatis och det smakade bra.

Kanske blir vi kvar här i morgon eller så kör vi vidare?

2 reaktioner till “Flyttade på oss i dag”

Kommentarer inaktiverade.