Är på en favoritplats

2021-05-31

Natten i Rydal var sval och vi sov så bra.

Molnfri himmel i Rydal denna sista dag i maj. Zacko ville gå ut kvart över sju i morse och så fick det bli. På med kläderna och så gick vi ut. En fördel var ju att det inte var så varmt än, omkring 15 plus men varmare i solen. Strövade runt i närområdet en del. Passade på att gå till tvättstugan och bokade en tid till nästa måndag 10,30. Det blev bra tyckte jag.

Det är vackert här men tyvärr väldigt tråkigt. Alldeles för lugnt och avsides.

Vid 10 tiden så var vi klara för att köra till Borås. Inte så mycket trafik på vägen dit men i Borås så var det tät trafik. Vi kom fram till Knalleland och parkerade vid en trottoarkant inte så långt ifrån Knallerian där Synoptik ligger. Hasse knallade dit (kunde inte låta bli).

Jag stannade kvar i husbilen med Zacko för jag vill inte lämna husbilen ensam här. Har läst att det är många inbrott i bilar i detta område så det är bättre då att stanna kvar. Ett inbrott går ju väldigt fort. Låste till och med bodelsdörren när jag satt där. Hasse har ju en gång råkat ut för att bodelsdörren rycktes upp och en tiggare var på väg in. Det tyckte han var mycket obehagligt. Och del vill jag så klart inte råka ur för.

Efter ca en halvtimme kom han tillbaka och nu var en remiss till ögonkliniken i Borås på väg. Vad det är för fel på hans högra öga vet jag inte bara att synen är väldigt dålig efter vad han och även optikern säger.

Vi körde sedan och parkerade utanför McDonalds för Hasse ville ha en hamburgermeny. Under tiden som han gick bort och köpte den gjorde jag i ordning mackor, ägg och kaffe till mig. Vi var väldigt nöjda bägge två med vår lunch.

Genom stan var det väldigt mycket trafik men efter många stopp vid rödljus hade vi kommit igenom stan.

Fortsatte sedan till Cirkle K för att tanka till det hutlösa priset av 16,27/liter. Fy tusan vad priset har stiget dom sista dagarna.

Fortsatte sedan till väg 27. När vi kom fram till Kroksjöns rastplats tog vi en liten paus. Jag gick en sväng med Zacko som gillade att nosa runt här. Passade på att tömma latrin också.

Fortsatte sedan och så kom vi hit. Men det har nog många av er gissat redan. Det är ställplatsen i Gislaved. Nu har det kommit upp en ny skylt att man bara får stå här i 3 dygn, innan var det 7 dygn. Undrar varför dom har ändrat det? Det är ju ingen trängsel precis. Kom hit en husbil till under kvällen.

Vi åt råstekt potatis med en sån där XXL Schnitzel som vi delade på till middag ikväll. Smakade bra. Den hade vi köpt på Lidl och nu finns det ett fryst paket till i frysen med två XXL schnitzlar. Plus en massa mer fryst mat.

I kväll åkte Sverige ut ur VM i ishockey. Det var länge sedan som dom inte gick vidare men så blev i dag. Tyckte det var jätte tråkigt.

Tror vi blir kvar här i morgon.

2 reaktioner till “Är på en favoritplats”

    1. Inte så dumt alls.
      Priset brukar gå upp på sommaren. Och Miljöpartiet.

Kommentarer inaktiverade.