Rätt så mycket i dag

2021-05-19

Zacko var så pigg och glad när vi gick ut i morse och det kändes så roligt.

Han hade så bråttom med att komma över hit till ”parken”. Finns så mycket trevliga dofter här efter många hundar som rastas här dagligen. Han bestämde sedan vår runda i dag och det blev bra tyckte jag som bara hängde med.

Vädret var enligt prognosen?? hyfsat. En del sol, 12-18 plus, ingen vind och lite moln ibland.

Strax efter elva så körde vi till Skene och Lidl. Lite som skulle handlas där i dag. Här var det många som använde ”mask” i affären men dom var lite sämre på att hålla avstånd.

Jag fick be om hjälp där i dag. Skulle köpa CokaCola till Hasse. Men dom var staplade så högt att jag inte nådde upp. Som tur var så stod det en lång killen en liten bit bort så jag bad honom om hjälp. Typ två meter upp så lyfte han ner två 6 pack med dricka till mig. Jag tackade så mycket och han önskade mig en fortsatt bra dag. En trevlig typ som gick barfota i affären. Fritt val tyckte jag. Det såg faktiskt skönt ut!!

Vi fortsatte sedan till Borås och Besikta. Var i god tid vilket vi gillar att vara. Kom in lite innan utsatt tid. Jag och Zacko valde att promenera utanför. Blev lite svalt ett tag och då gick vi in och husbilen var då färdig. Fick en anmärkning på att baklyset bak högst upp inte fungerade. Annars var allt ok. Besktningmannen tyckte att våra bromsar var bland som bästa han hade testat på denna typ av husbil. Det var ju roligt att höra.

Vi körde sedan till Fritlsa och Codat för att köpa en sådant baklyse som inte fungerade. Fanns inte på lager utan det fick beställas. Passade även på att beställa en mörkläggningsgardin till ett av fönsterna bak vid sängen. Hoppas det inte tar så lång tid innan det kommer.

Vi fortsatte sedan till Rydal och parkerade där vi brukar stå. Gick in och tömde den lilla postboxen. Det var fullt för mitt paket från Apoteket hade kommit. Så bra.

Gick ut och satte mig i husbilen och packade upp. Allt var i sin ordning.

Strax efter 4 så kom vår goa postkille men en papperspåse full med post för 7 månader. Tog den stund att gå igenom allt. Mest direktadresserad reklam. Men 6 brev ifrån vården om Covid 19. Tycker det är ett stor slöseri med med papper och porto. Hade fått en spruttid till den 19 april men då var vi långt ifrån här. Och ingen möjligt att avboka den heller. Undrar varför vi inte hade kunnat få denna information på mejl eller sms? Undrar om den så kallade ”vården” ligger rätt så mycket efter? Nä dom jobbar på så mycket som dom kan tror jag. Men kanske inte är helt i fas med dagens internet?

Men hur som helst så åt vi så god mat i kväll. Det var fryst XXL schnitzel så stora att att en räcker för oss att dela på en. Till detta åt vi så goda råstekt potatis i små bitar och så gott kryddade.

I morgon är en ny dag och vi får se vad vi kommer att göra då!

5 reaktioner till “Rätt så mycket i dag”

 1. Så bra den besiktningen gick då. Grönt och fint däruppe ser jag. JR skrämde mig med att vi kanske skulle åka upp i höst men nähä inte i min agenda, så där fick han backa.
  Haft en helt underbar dag här nere med +25 och svag vind.

  Ha det så bra !!!

  1. Grönt och skönt har vi fast lite kallt.
   Så underbar väder ni har nu.

  2. Vi har det grönt men lite kallt tycker jag.
   Så underbart med så många härliga plusgrader.

 2. Så bra med besiktningen, känns tryggt att få det gjort. Hoppas ni snart får vaccinationen också. Nu får ni njuta av allt grönt o vackert här på våren o försommaren i Sverige.

  1. Ja och vi gjorde även gasolkontroll.
   Vi avvaktar lite med sprutan.
   Det är verkligen en vacker årstid nu.

Kommentarer inaktiverade.