Ny plats i dag

2021-05-18

Tog det lungt hela förmiddagen i dag. Dagens promenad med Zacko var lite strulig. När han hade gjort vad han skulle så ville han inte gå längre. Han satte sig ner och vägrade gå ett pudelsteg till. Inte kunde jag släpa iväg på en sittande pudel!! Jag vände då och gick efter honom. Då var han hur pigg som helst och travade glatt på framför mig. Jag gick efter honom och så blev det en liten promenad i alla fall som min envisa lite pudelpojk bestämde. Han är ju bara så go!

Vi körde sedan vid ettiden till servicestationen. Och tänk vi var nu tre husbilar här och det var kö!! Och vi var sist i den. Helt otroligt. Men det tog inte så lång tid förrän det blev vår tur att tömma. Inget vatten att fylla idag för det var i stort sett fullt.

Sedan så körde vi den vanliga vägen förbi Laholm och bort till motorvägen. Så tråkig väg med så många rondeller. Men sedan var det motorväg en hel del mil och det flöt på bra. Vid Varberg så svängde vi av mot Skene och den vägen är bara så tråkig. Det har den varit i en herrans massa år. Fattar inte varför inte denna starkt trafikerade väg har blivit motorväg för länge sedan?

Vi körde mot Skene och till vår favoritmataffär där och det är ICA mat i mark. Det är vår absolut bästa affär här enligt mig.

Det var så himla skönt att här nu kunna scanna själv inköpen som man gjorde. Slippa packa upp på bandet för att kassören skulle scanna och sedan plocka ner igen. Härligt att allt fungerade perfekt efter att inte ha använt det på många månader. Jag handlade mycket mat i dag och fyllde kylskåpet rätt så bra.

Fortsatte sedan till Kinna där vi körde till resecentret och parkerade.

Så här såg det ut när vi kom hit i dag.

Hasse gick bort till spelkiosken och köpte några skraplotter till oss. Det var längesedan sist. Vi hade en trevlig stund när vi skrapade våra lotter. Jag vann inget men Hasse vann hela 20 kronor. Alltså förlust som vanligt.

I kväll så åt vi en mycket god middag. Det var bruna bönor med stekt rimmat fläskt. Det smakade bara så jättegott.

I morgon så är det dags att besikta husbilen och det ska vi göra i Borås. Vet att vi kommer att få en etta för att vi har ett trasigt positionsljus. Men det ska vi snart ha fixat till.

Kanske hittar dom något mer fel?? Hoppas inte det!

2 reaktioner till “Ny plats i dag”

  1. Håller tummarna för att det inte blev mer än ljuset i besiktningen. Dags att boka tid för vaccinering då eller?
    Om och när jag kommer till Sverige så blir det Svedala vi åker till för JR vill ha dansk fläskesteg. Jag tar kanske kalops som är en favorit hos mig.

    Ha det så bra !!!!

    1. Vi avvaktar lite med sprutan.
      Ska försöka komma iväg till Svedala någon gång.

Kommentarer inaktiverade.